Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normalis ha apam allandoan...

Az normalis ha apam allandoan csak veszekszik itthon batyammal meg velem, de kivulallokkal meg jopofizik?

Figyelt kérdés
Ha meg mar bezarom az ajtomat hogy ez biztositsa a nyugalmam akkor legalabb nem tud bejonni es nem ordibal hanem duhong kint 30 masodpercig meg csapkod aztan kesz.

2023. szept. 10. 12:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

nem az csak azt vettük észre bátyánkkal, hogy mindenkivel, a szomszéddal, a kollégákkal, telefonon, ügyintézőkkel még ha őt le is kezelik akkor is olyan miint egy bárány.

Itthon meg minden porszemet megkeres hogy belénk kössön, káromkodjon, ordibáljon. Valamikor batyam gepen zenet hallgatott es kivette a fulebol a fulhallgatot es elkezdett neki is ordibalni. Volt hogy széket emelt ránk de olyan vörös fejjel én nemtom mi volt vele akkor de mint egy ősember úgy ordibált. Nem tagadom pszichiatriai eset. De mar mondtuk neki hogy kerlek menj pszichologushoz fizetjuk a batyam fizeti a felet. "Nekem nem kell en jol vagyok minek az nekem".

Szomszed kopog valamiert "Sziaaaaaaa na mizu? Mi volt a hetvegen? stb..."

Szinte 180 fokos valtas.

2023. szept. 10. 17:10
 12/17 anonim ***** válasza:
De akkor mért nem az anyáddal élsz?
2023. szept. 10. 17:28
 13/17 A kérdező kommentje:
alkohol meg xanax nagy mennyisegben, fotelben fekudve 3 napos halottan talalta meg egyik csaladtag, klinikai depresszios volt hiszrionikus meg narcisztikus szemelyisegzavarral.
2023. szept. 10. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Ennél egy állami elhelyezés is jobb. Más, normális rokon nincs?
2023. szept. 10. 17:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Csak tavoli rokonok. Nagyanyam mindig apamnak ad igazat mert hierarchia, meg akkor is ha nincs, masik oldalrol nem ismertem a nagyszuloket. Nagyapam mar elhunyt alzheimer-ben 3 ev alatt amit vegigneztunk, nagyanyam is ki volt akkor ertheto. Nincs mas sajnos. mindig en meg a batyam vagyunk a fekete baranyok...
2023. szept. 10. 18:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Amint elvégzed az iskolát, helyezkedj el és költözz el. Diákmunkán addig is gyűjtögethetsz.
2023. szept. 10. 19:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem normális, ez lelki bántalmazással is felér.
2023. szept. 11. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!