Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kezeljem ha a szüleim...

Hogyan kezeljem ha a szüleim irigyek a férjem által biztosított anyagi javaimra?

Figyelt kérdés

A szüleim irigyek a férjem által biztosított anyagi javaimra. Az autóra amit kaptam tőle használatra, ruhák, ékszerek, lakásunk. Ma is megkaptam “olyanod is van neked” megjegyzést. Nem az enyém mindez, nem én kerestem meg az árát, nem is tudnék az enyémmel megegyező értékű autot venni nekik és oda se tudom adni nekik. Természetesen nem is kaptam tőlük semmit.

Mindezért irigyek rám és azon gondolkodom meg kellene szakítani velük a kapcsolatot. A férjem nem tud erről és nem is akarom hogy megtudja.

2023. szept. 10. 01:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Ez nem feltétlenül "irigység" (ami egyébként is rosszul definiált fogalom). Sokkal inkább egy elégedetlenséggel kapcsolatos lelkiállapot, amikor az ember azt kérdezi magában, hogy ez nekem miért em adatott meg ? És bizony sokszor erre nem is lehet racionális választ adni, csak azt, hogy mások a körülmények.
2023. szept. 10. 08:51
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Itt is van pár irigy és rosszindulatú ember.Ne találkozz velük csak ritkán.És ha beszólnak ne foglalkozz vele.Vagy pedig mondjad nekik ne írígykedjenek.

Ez nem fog változni.

2023. szept. 10. 09:42
 13/17 anonim ***** válasza:
22%
Ha igazi megoldást szeretnél akkor rejtsd el ezeket a dolgokat amikor hozzájuk mész, ne mutasd nekik. Ékszer stb, öltözz szolídabban, lehet ezért is jön fel belőlük az irigység , mert látják. Az autóval nincs mit tenni amikor hozzájuk mész, parkolj egy utcával arrébb. Ezeket tudom tanácsolni. Ne mesélj nekik hogy miket kapsz tőle.
2023. szept. 10. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
Lehet hogy csak szimplán nem büszkék rád, mert nem vagy független és semmit sem tettél le az asztalra.
2023. szept. 10. 14:13
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Honnan tudod utolsó, hogy mit tett le az asztalra?
2023. szept. 10. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Az én családom is irigykedik. Hol érdekel engem úgy őszintén? Foglalkozzanak a saját életükkel, a miénkből szálljanak ki.
2023. szept. 11. 07:25
 17/17 anonim ***** válasza:

13. Vagyok.

Ha azt szeretné hogy ne irigykedjenek akkor az a megoldás.

2023. szept. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!