Hogyan kezeljem ha a szüleim irigyek a férjem által biztosított anyagi javaimra?
A szüleim irigyek a férjem által biztosított anyagi javaimra. Az autóra amit kaptam tőle használatra, ruhák, ékszerek, lakásunk. Ma is megkaptam “olyanod is van neked” megjegyzést. Nem az enyém mindez, nem én kerestem meg az árát, nem is tudnék az enyémmel megegyező értékű autot venni nekik és oda se tudom adni nekik. Természetesen nem is kaptam tőlük semmit.
Mindezért irigyek rám és azon gondolkodom meg kellene szakítani velük a kapcsolatot. A férjem nem tud erről és nem is akarom hogy megtudja.
Jaj de okosak vagytok mind!
Azért fáj neki, mert a saját szülei, akiknek örülniük kellene, hogy a lányuk olyannal van akire anyagilag is számíthat, aki tud biztosítani neki egy jobb jövőt jobb életet, irigyek rá. Nem a szomszéd, nem nyolcadik unokatestvér, hanem a saját szülei.
Mellesleg azért, mert olyan férfival van, aki kicsit tehetősebb, nem jelenti azt, hogy gold digger, ötös? Ezt mégis honnan vetted? Belőled is süt az irigység, onnan ez a beszólás.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem ne szakítsd meg velük a kapcsolatot, mert az is neked fog fájni, te fogsz tőle szenvedni. Szerintem csak ritkítsd a találkozókat, és próbáld meg nem magadra venni a megjegyzéseiket.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a kérdező szülei nem nyomorognak, viszont ahova elértek, kemény munkával tették, és még így sincsenek sehol ahhoz képest, ahol a gyerekük tart, és ezért irigyek.
De ettől még örülniük kellene akkoris, hogy a gyereküknek nem kellett ugyanazokat a köröket lefutni, mint nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!