Sajnálom fiam. Rá fog jönni?
Figyelt kérdés
Sajnálom, de az életébe nem szólok bele, felnőtt. Csak aggódom, mikor jön rá, nem a megfelelő nő van mellette. Mert párja folyamatosan szekálja a pénz és a külsőségek miatt, semmi nem jó, nem elég. Meg felemlegeti neki, bezzeg ennek annak milyen jól megy, és hogy a volt udvarlója is milyen pozícióban dolgozott, mennyi pénze volt, és ő erre miért nem képes. És ezek miatt fiam folyamatosan feszült és lehangolt.2023. szept. 9. 15:55
1/6 anonim válasza:
Majd megunja a fiad, ha meg nem akkor megtanulja kezelni.
2/6 anonim válasza:
Csak a te oldaladat tudjuk így nehéz megítelni kinek van igaza, de azt nagyon jól teszed nem szólsz bele.
A problémàikat nekik kell megoldani.
Ha neki ez mellett a nő mellett jó (és itt úgy értem vele akar lenni) akkor neked nincs beleszólásod.
A fiad döntése kivel akar lenni.
3/6 anonim válasza:
Csak akkor mondd meg, ha megkérdezi.
4/6 anonim válasza:
Ha magától nem jön rá, akkor kár is vele foglalkozni
5/6 harebell válasza:
Én hiszek abban, hogy a beleszólás és a beszélgetés között van különbség, az utóbbit pedig szoros családi vagy baráti kapcsolat esetén szabad. Nyilván nem mindegy, hogyan tálalod, érzékeny téma, de szerintem nem baj elmondani valakinek, hogy te kívülről hogyan látod a kapcsolatát. Természetesen erőltetni nem szabad, helyette dönteni úgyse tudsz.
6/6 NTBS válasza:
Szerintem rá fog jönni magától is.
Akkor legyél ott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!