Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek halálos fenyegetésnél?

Mit tegyek halálos fenyegetésnél?

Figyelt kérdés

Szóval a szüleim sose voltak azok a minta SZÜLŐK.A lényeg hogy lett párom és terhes lettem a páromat alapból nem fogadták el és így hogy úton volt a babánk továbbra sem,hozzáteszem a párom egyszer se szólt nekik egy rossz szót.

Terhességem alatt anyám megfenyegetett hogy kitépi a hajam ha nem megyek hozzájuk sűrűbben és néha nem alszom ott náluk. Minden hétvégén ott voltunk náluk de ez se volt elég.

Meg születtett a gyerekünk és állítólag "szeretik" max 3 szor nézték meg de nekünk kellett mindig vinni szóval elég kényelmesek voltak.

De a lényeg hogy többször meg fenyegettek minket engem hogy megtépnek, engem és a gyerekemet erőszakkal elhoznak hozzájuk,hogy a páromat meg verik, meg ölik, az anyósomat is megszaggatják.

Mind ezt azért mert ha nem az ő akartuk érvényesül akkor fenyegetőznek veszekednek le hordanak minket a sárga földig.

Meg akarták mondani hol lakjunk mikor menjünk hozzájuk, ki legyen a gyerekem keresztszülője.. Egyszóval teljesen vezetni akarják az életünket.

Mi soha nem kezdeményeztünk veszekedést inkább azon voltunk hogy meg legyen a béke.

De ennek ellenére is halálosan meg lettünk fenyegetve!

Voltunk rendőrségen feljelentés akartunk tenni ahol azt mondták hogy csak akkor tesznek valamit ha ki hívjuk rájuk a rendőröket amikor el jönnek hozzánk és csinálják a balhét. Szóval ezzel sokra nem jutottunk.

Csak na rettegésben élni nem lehet ez szörnyű!!

Valaki volt már hasonló helyzetben? Mit csinált?

Van kiút?

Mert őszintén szólva rettegek hogy baj lesz.

Köszönöm hogy elolvastad és a segítséget.

2023. szept. 2. 22:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Elméletileg adnak, ha vannak tanúk is, bár nem vagyok tisztában a jogszabály pontos részleteivel, ehhez egy ügyvéd nem ártana, nem pedig itt kérdezgetni, hogy mihez van jogod. Viszont gondolom valami világvége zsákfaluban laktok, azért ott nem a legképzettebb a rendőri állomány, most ha ő azt mondja nem tud tenni semmit, akkor persze vihetsz ügyvédet, aki belengeti a megfelelő paragrafust, DE! Szerinted szüleidet megállítja egy papírfecni? :(
2023. szept. 11. 23:36
 22/24 A kérdező kommentje:
21/21 tartok attól hogy nem állítja meg őket. 😔
2023. szept. 12. 15:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés? Valószínűleg még jobban felbőszíti őket, hogy ilyet "merészelsz" lépni ellenük.
2023. szept. 12. 19:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi ujsag Kerdezo? Eletben vagytok?
szept. 19. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!