Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek halálos fenyegetésnél?

Mit tegyek halálos fenyegetésnél?

Figyelt kérdés

Szóval a szüleim sose voltak azok a minta SZÜLŐK.A lényeg hogy lett párom és terhes lettem a páromat alapból nem fogadták el és így hogy úton volt a babánk továbbra sem,hozzáteszem a párom egyszer se szólt nekik egy rossz szót.

Terhességem alatt anyám megfenyegetett hogy kitépi a hajam ha nem megyek hozzájuk sűrűbben és néha nem alszom ott náluk. Minden hétvégén ott voltunk náluk de ez se volt elég.

Meg születtett a gyerekünk és állítólag "szeretik" max 3 szor nézték meg de nekünk kellett mindig vinni szóval elég kényelmesek voltak.

De a lényeg hogy többször meg fenyegettek minket engem hogy megtépnek, engem és a gyerekemet erőszakkal elhoznak hozzájuk,hogy a páromat meg verik, meg ölik, az anyósomat is megszaggatják.

Mind ezt azért mert ha nem az ő akartuk érvényesül akkor fenyegetőznek veszekednek le hordanak minket a sárga földig.

Meg akarták mondani hol lakjunk mikor menjünk hozzájuk, ki legyen a gyerekem keresztszülője.. Egyszóval teljesen vezetni akarják az életünket.

Mi soha nem kezdeményeztünk veszekedést inkább azon voltunk hogy meg legyen a béke.

De ennek ellenére is halálosan meg lettünk fenyegetve!

Voltunk rendőrségen feljelentés akartunk tenni ahol azt mondták hogy csak akkor tesznek valamit ha ki hívjuk rájuk a rendőröket amikor el jönnek hozzánk és csinálják a balhét. Szóval ezzel sokra nem jutottunk.

Csak na rettegésben élni nem lehet ez szörnyű!!

Valaki volt már hasonló helyzetben? Mit csinált?

Van kiút?

Mert őszintén szólva rettegek hogy baj lesz.

Köszönöm hogy elolvastad és a segítséget.

2023. szept. 2. 22:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
4%
Menj többet a szüleidhez, csak jót akarnak.. én is ki lennék borulva ebben a helyzetben ha nem láthatnám az unokámat a lányom miatt.
2023. szept. 2. 23:11
 12/24 Darius- ***** válasza:
56%

Én maradnék ott ahol vagyok. A problémát gyökerestől kell megszüntetni. Ha most elköltözöl, végig fog gyötörni a kétely, hogy mi van, ha megtalálnak.

Mindenképp kell gyűjteni bizonyítékot ellenük miharabb. Rávezetni egy kommunikációra őket, miközben fut egy kamera elrejtve. Ellenkezz, amikor beszél! Meglehet megüt majd, ami még jobb, mert növeli a listáján a bűncselekményeinek a számát. Aztán el kell vidd a rendőrségre a bizonyítékokat.

2023. szept. 3. 01:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Elköltözés esetére: Ügyfélkapun be lehet állítani a lakcím titkosítását, ezt ajánlom.

Ezután amit írtak: letiltás, telefonszámcsere.

2023. szept. 3. 05:55
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Volt olyan hogy tetlegesség is történt?

Mindig csak odamondják hogy " megszaggatlak"?

Én válaszolnék h "gyereke" erre mit lépne?

Kiprovokálnám h megüssön.

Csak egy pofont kell tűrnöm. Az már kézzelfogható bizonyíték (távoltartásihoz is elég)

És 1x vissza is üthetsz (az még jogos önvédelem)

Ha meg annyira rettegsz költözzetek el. Nyom nélkül

2023. szept. 3. 07:35
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
Először nekem is az ugrott be, hogy cigányok vagy valami szekta. De mondjuk egy fiatalasszony, aki férjnél van és megszületett a babájuk, nem ezt érdemli. Még akkor sem, ha fent említettek bármelyike fennáll. Én egyszerűen kikérném magamnak az ilyet, hogy mi az, hogy “megtépnek” és hasonlók…. Megmondanám a szülőknek, hogy mégegy ilyen “megtéplek” és akkor láttál utoljára. És valóban a teljes eltűnés, kilépés az életükből abszolút indokolt.
2023. szept. 3. 07:39
 16/24 anonim ***** válasza:
61%

Ki kell provokálni, hogy megüssön, aztán mehetsz az orvsohoz, rendőrségre és távolságtartási végzés ellenük.

Amúgy meg vagy leléptek vagy tűrtök, mert a rendőrség semmit nem tesz, míg nem folyik vér pl.

2023. szept. 3. 08:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Ne vedd fel a telefont, ne menj oda.

Ha jon balhezni, kihivod a rendoroket.

De az ilyen embernek a szaja nagy csak altalaban.

2023. szept. 3. 08:47
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Forduljatok ügyvédhez! Nem muszáj őket beengedni hozzátok! Mondjátok meg nekik többet nem jöhetnek be! Ha tényleg be akarnak hozzátok menni és balhéznak akkor hivjátok ki a rendőröket! Távolságtartási kérelem stb,akkor már van lehetőség jogi uton is eltiltani őket!
2023. szept. 3. 11:08
 19/24 anonim ***** válasza:
79%
Álljatok a sarkatokra, telefonszámukat letiltani, ajtón zárat cserélni, senkinek nem szabad ilyeneket hagyni.
2023. szept. 3. 12:27
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Igen az én cigány vagyok párom magyar. Most nem fényezni akarom magam de én tanultam is és dolgoztam is míg nem jött a baba. Sose verekedtem vagy veszekedtem volna bárkivel is csúnya módon!

El is ítélem az ilyent.

Sajnos a szüleim az az igazi befásult emberek soha nem jutottam velük dűlőre. Elsőre olyan nárcisztikus emberek.

Nem veszem fel nekik a telefont.

De őszintén szólva nem akarunk el költözni itt hagyni az otthonunkat.

Az a baj hogy a rendőrség nem csinál semmit amíg esetleg nem verekedés törne ki, de azt meg nem akarom hogy a páromat megverjék.

Még ha én kapnék.. De ott a babám akinek szüksége van rám és az apjára is ez alap dolog ugyebár.

Távolság tartást meg fenyegetésre adnak?

2023. szept. 11. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!