Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos hogy apum nem vesz...

Jogos hogy apum nem vesz autót nekem?

Figyelt kérdés

Apukám simán tudna nekem venni 1,5 millióért egy autót, de nem vesz, viszont a baratnőjének egyből vett autót mikor meg lett a jogsija. Nekem meg nem vesz azt mondta dolgozzak meg érte. Ezzel nincs is baj, januárban végzek egyetemen és utána dolgozni fogok, de a baràtnője se dolgozott meg az autóért és ő is inkább csak lebeszéli apát hogy nekem nem kell még mert fiatal vagyok.

23 éves vagyok.

2023. aug. 27. 20:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%

Megdolgozott azért az autóért, de erre van egy csúnya szó.

Első autónak amúgy hülyeség másfél milliós kocsit venni, egy olcsóbb használt miért nem jó?

Egy csak tanács, de ha már most így irányítja, később rosszabb lesz.

2023. aug. 27. 20:51
 2/30 anonim ***** válasza:
83%

Hidd el, a barinő megdolgozik az autóért! :D

23 éves vagy apád taníttat, ennyi legyen elég! Majd veszel autóz magadnak, ne az öregedet fejd!

2023. aug. 27. 20:53
 3/30 anonim ***** válasza:
79%
Ez a kettőtök ügye, a pitschänak nem kellene beleszólnia. Vannak családok, ahol a szülő természetesnek érzi, hogy amennyiben belefér, támogatja a gyerekét, van, ahol ez az "elvezés" van, hogy "nanehogymár az ölébe hulljon, dolgozzon csak meg érte". Ezek mindegyike létezik családi értékrendekben, függ a szülő neveltetésétől is. De azt nem kellene apádnak hagynia, hogy a barátnője, aki gondolom nem az édesanyád, belekotnyeleskedjen és apádat akaratlanul is, de ellened hangolgassa.
2023. aug. 27. 20:53
 4/30 anonim ***** válasza:
97%
A barátnőnek is meg kellett dolgozni rendesen azért az autóért, azt ne hidd, hogy nem. Örülj neki, hogy neked majd valószínűleg nem úgy kell megdolgoznod egy autóért, mint neki.
2023. aug. 27. 20:54
 5/30 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy az 1-es válaszlónak reflektálva, az épkézláb, autónak nevezhető kocsik, amik épp hogy nem bontószökevények, annak a belépő szintű legalja a 1,5 milla. Alatta csak kotla szarokat lehet venni, amibe én nem ültetném be a gyerekemet.
2023. aug. 27. 20:55
 6/30 anonim ***** válasza:
22%
Ötös miért mondasz hülyeséget? Most vettem egy használt autót 700 ezerért, semmi baja nincsen.
2023. aug. 27. 20:57
 7/30 anonim ***** válasza:
79%
A vége lemaradt, elnézést. Nem tartom jogosnak hogy nem segít neked hiszen a gyereke vagy.
2023. aug. 27. 20:58
 8/30 anonim ***** válasza:
80%

Eppen most szeretnek en is autot venni.

Az olcso hasznalt, ami talan nem esik szet alattad 2 honap mulva jelenleg a 1,5 milla..:)

Igen, en sirok emiatt🤣

2023. aug. 27. 20:58
 9/30 anonim ***** válasza:
75%

Jaja, az 1-es válaszoló rég nem nézett eladó kocsikat...

1,5 milláért konkrétan a 15 év körüli ha szerencséd van nem rozsdás kocsikat dobálják manapság már.

2023. aug. 27. 20:59
 10/30 anonim ***** válasza:
60%
9-es! Én is ezt mondom, de le lettem hülyeségezve. 6-ost meg Isten éltesse a bontószökevényével együtt.
2023. aug. 27. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!