Milyen szülő az olyan, aki nem a gyereke érdekeit nézi?
Figyelt kérdés
Lemond az örökségéről a testvére javára, eltékozolja az örökségét?2023. aug. 26. 22:57
21/25 anonim válasza:
20, Nem is azt mondta senki, hogy a szomszédnak lehet adni, de amit a négyes írt (hogy akkor ő nem is létezik, és az Ő gyerekei kapják meg), az nettó baromság.
22/25 anonim válasza:
20-as, de hárman vagyunk testvérek, és én kifejezetten a nővérem javára mondtam le (mivel ő segített ki anno a sz...rban). De én meg is nevezhettem hagyatékin, hogy az ő javára mondok le.
19-es voltam.
23/25 kovpet válasza:
24/25 kovpet válasza:
22: Nálad az lehetett, hogy elfogadtad és egyúttal továbbajándékoztad az örökséget, így "mondtál le" arról.
25/25 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen: a közjegyző mondta, hogy ha másképp osztoznánk, kössünk osztályos egyezséget. Az örökösök között lehet másképp elosztani. Bárhogy is, ha mindannyian beleegyezünk. Ott helyben megtörtént, aláírtuk, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!