Vajon ez normális?
Figyelt kérdés
Apám nagyon sokat bántalmazta anyámat szóban is, meg fizikálisan is.
És valahogyan a mainapig emlékszem a dolgaira. Ezért nem tudok megbocsátani neki.
Azt hittem, hogy megváltozott, de folyton olyanokat mond nekünk: hülye gyerek, idióták meg ilyenek.
Besokaltam és megemlítettem anyámnak, hogy elegem van az apámból.
Erre rávágta, hogy nem lehet nektek szólni? Vagy mi ?
Sokszor a stílussal van probléma amit apám megenged magának.
De majd én is így fogok vele beszélni és nézzük neki hogyan esik majd.
Vagy tényleg ez a normális szülői viselkedés?
2023. aug. 21. 12:43
3/5 anonim válasza:
Dehogy az és hány ilyen van... Aztán majd ha nem lesz, aki egy pohár vizet adjon idős korában, akkor meg nem érti.
5/5 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nem a megfelelő stílus egy gyerek felé, hiszen ez a későbbiekben hatással lehet rátok is. Próbáljatok meg leülni, és kérd meg, hogy mindenféle káromkodás, és múltban történt érzelmet, bántódást félretenni, és megbeszélni, nyugodtan a dolgokat. Ha egyszer tudsz, beszélj apuddal kettesben, lassan, nyugodtan értelmesen, hogy ez így nem jó, hogy így kezel titeket, éshogy téged ez a dolog bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!