Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális ha anyám...

Mennyire normális ha anyám "magában beszél" ?

Figyelt kérdés

Igazából nem magában beszél, hanem fogja a telefonját és (főleg akkor amikor kint vagyok a közös használatú helyiségekben és hallom) hirtelen mindig hívja valaki és elkezd cseverészni saját magával, néha velem kapcsolatos kritikákat és panaszt is megfogalmaz. Régóta sejtettem, hogy nem beszél senkivel, de többször megcsörgettük 1-1 ilyen kamutelefonálásnál és persze a fülébe csengett a telefon ami azt jelenti, hogy valóban nem beszélt senkivel mert a telefon "üresben" csörgött ki.

Na az én anyukám sajnos sosem volt teljesen normális. Ezért nem meglepő egy ilyen dolog. Viszont ha ez segít neki oldani a belső feszültséget, akkor csinálja, nem? Addig sem a családdal vagy velem veszekszik, kötekszik, nem kell neki visszaszólni, elég fél füllel hallgatni a hülyeségeit és magától abbahagyja.

Ti mit mondanátok erre?

2023. aug. 12. 14:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2023. aug. 12. 14:06
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha nincs más tünete akkor csak fura de nem beteges.
2023. aug. 12. 14:23
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Èrdekes kèrdès.Van munkája,tud pl.autot vezetni,hâztartâst ès önmagât ellàtja,cselekvökèpes?

Nekem is voltak kollègàim akik magukban beszèltek,de attol mèg normálisnak gondolom öket ,hülye vagy fura dolgokkal.( 2 vezetö beosztâsu)

De hàt kinek nincs?

2023. aug. 12. 14:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatod azt se màsnak milyen fura szokàsa lehet otthon .

(3 as vagyok).Ez valami stresszoldâs is lehet , ha a mindennapi dolgokat azaz az èletvitelt zavarja tovàbb kell menni.

2023. aug. 12. 14:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy feszültség lehet benne. Amíg nem valótlan dolgokat állít, nem paranoid és nem agresszív, addig végülis nem árt vele senkinek, igaz, nem is használ, mert a narratíva is lehet hamis.

Azért nem lepődnék meg, ha ilyen előzmények után majd 70 éves kora felett demencia jegyeket kezdene mutatni. :(

2023. aug. 12. 14:46
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Hát...legalább tudja magáról és megpróbálja a telefonnal álcázni. Én is beszélek magamban, hülyének is tart mindenki, pedig csak hangosan gondolkodom.
2023. aug. 12. 15:09
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha esetleg pl. Viber hangüzenetet küld valakinek és azért beszél, a (sima hívás) attól még kicsörögne.
2023. aug. 12. 16:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Rákérdeztetek? Ha igen, hogy reagált? Nem mindegy, hogy tisztában van-e azzal, hogy ez nem valódi beszélgetés, vagy tényleg annak éli meg.
2023. aug. 12. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:
96%

Mindenki szokott magában beszélni :D

Lehet ez nem is az, csak jelezné feléd, mi a baja veled, de ha a szemedbe mondanád, megsértődnél, és így próbálja levezetni a dolgot.

2023. aug. 12. 17:48
 10/13 A kérdező kommentje:
8: nagyon kiborult. Szóval úgy döntöttünk ezt jobb nem háborgatni. Legalább elvan magának addig se velünk kötekszik.
2023. aug. 12. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!