Ha a szülő azt akarja, hogy költözzön el a gyerek, akkor mit tegyen?
Apám sokszor mondta bátyámnak, hogy érettségi után költözzön ki. Leérettségizett, és ki is költözött.
Most apa engem kezdett el zaklatni, de nem vagyok benne biztos, hogy meg merem-e lépni. Lelkileg sokkal könnyebb lenne, csak akkor szerintem nem lenne erkölcsös, hogy támogasson bármiben is.
Most lelki támogatást nem szoktam tőle kapni. Az anyagi dolgaimat meg saját magamnak kell állni (ruha, cipő, sport).
Miközben azt mondja, hogy ne menjek dolgozni majd lesz időm egész életemben. De ha nem kapok tőle ruházatra sem pénzt, akkor igazából csak lekileg zsarol egyfolytában.
Hát igen, ilyenek a magyarok.
Anyagias, szánalmas , még az ételt is felszámolják a gyereküknek.
Te jó ég,kidobja a gyerekét a házból,csak tudnám az ilyen ember minek alapít családot?
Proli nép a magyar....
A te apád tipikus magyar. A régi generációkba bele ivódott a paraszti élet,megszokták,ezt látták a szüleiktől.Végig gürizték az életüket bányákban,gyárakban persze,hogy megkeseredett,savanyú emberek a magyarok.
Milyen ember az aki elküldi a gyerekét a háztól,amíg Ő otthon szénporos kézzel,fecske gatyában,nyitott szájjal röhög az üvegtigrisen?!?
Remélem egy nap otthonba dobod.
De ha nem enged dolgozni miből költözz el és hova??
Vagy ő vesz neked házat vagy bérel?
Azt meg végképp nem értem, hogy ha nem dolgozol miből vegyél magadnak ruhát?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!