Miért van az, hogy ha a gyerek betöltötte a 18-at költözzön el bármi áron?
Figyelt kérdés
Mindegy hova, ha csak egy koszos szobát tud bérelni, akkor is menjen és lakjon 2-3 vadidegen emberrel. Miért? Miért jobb ez, mintha otthon lakna?2017. jún. 19. 18:08
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem jobb. Ki mondta, hogy jobb?
2/14 anonim válasza:
Talán azért,hogy megtanulja milyen az élet...
3/14 anonim válasza:
Ez a leggázabb duma. Miért? 18 éves kora előtt nem élt? Halott volt?
4/14 anonim válasza:
Talán mert kirakják otthonról vagy olyan a családi helyzet amit már lehetetlen lenne elviselni. Kétlem hogy valaki csak úgy elköltözne minden nélkül.
5/14 anonim válasza:
Hogy ne lássák,hogy mit csinál.Itt is általában ezt javasolják a tiniknek,ami eléggé nagy baj.
6/14 anonim válasza:
A gazdag családoknál ez nem így megy. Ott addig lakik a gyerek a szülőknél, míg be nem fejezte a tanulmányait és nem tud a saját lábára állni. Simán lehet, hogy ez 25 éves koráig is eltart. Gondolom, ez a "18 évesen mehetsz, amerre látsz, én többet nem tartalak el" a proli népek között elterjedt dolog.
7/14 anonim válasza:
Én értem a kérdezőt.
Itt bárkinek bármi problémája van a családjával csak károgni tud a legtöbb ember hogy "ha nem tetszik el lehet költözni" és szépen irtam le mert olyan bunkó ,arrogánsak tudnak lenni ezek a rosszindulatú emberek hogy szörnyü. Szerintük örüljenek a gyerekek hogy kapnak enni inni és hogy az anyja megszülte vagy ha valamire szüksége van a gyereknek pl ruha akkor egyből jönnek a kis 16-17 éveseknek hogy ellehet menni dolgozni nem a szülőkön élősködni mert hogy aki 18 at betöltötte és a szüleivel él az már egy élősködő féreg.
Gusztustalan amilyen emberek vannak.
8/14 anonim válasza:
Nem jó, és normális szülő nem is várja ezt el. Ugyanakkor van egy határ, amin túl már tényleg gáz a mamahotel. Tudom, nem vagyunk egyformák, de én képtelen lettem volna 25-26 évesen még a szüleimmel, az ő házukban lakni, nekem fontos volt a teljes függetlenség és önállóság. És nem, nem ütöttek-vertek, nincs alkoholista szülőm, teljesen normális a családom, egyetemet végeztem (jó messze otthontól), és már nem költöztem vissza diploma után.
9/14 anonim válasza:
Nem utoló, láttam én már olyan burzsuj gyereket akit 18 évesen kihajítottak otthonról, jelzem jogosan. Általában akkor mondják ezt ha a gyerek hisztizik valami miatt, de tenni nem akar semmit. Vagy azt hiszi hogy ő 18 évesen már felnőtt, ott alszik ahol akar, oda megy ahova csak akar, hát akkor teljesen jogos az is hogy akkor tartsa is el magát. ha az egyik dologhoz elég felnőtt, legyen a másikhoz is.
10/14 anonim válasza:
Nem az a baj, ha 18 éves kora után is otthon él a szülőkkel, hanem az, ha akkor is úgy él ott, mint egy kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!