Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerekekért férjem támogatásár...

Gyerekekért férjem támogatására szükségem van lelkileg, háztartás, semmit nem csinál. Veletek is ilyen a párotok?

Figyelt kérdés
Férjem munkában én itt 2 kisgyermekeimmel. Hajnali kelés csendes apuka ne legyen fáradt. Mindent mindennap én rendezek; főzés, takaítás, mosás ruhákat, mosogatás, mosógépbe bepakolás/kipakolás emellett ügyelek a gyerekek igényeinek a maximális ellátásaikra. Kosár, hegedű, röplabda klubbokba meg edzésekre plusz oviba, iskola, kirándulni, játszótér, mindenhova én. Apa meg olyan mint a harmadik gyermek. Illemhelyiség gusztustalanul otthagyva, én húzom le! Háromhetente imádkoznom kell hogy a kukát intézze mert nem bírom fizikailag! De én ugrok az ágyból ki hajnalban kivonszolni. Ha kérem étkezés után segítsen elpakolni, fáradt. Mindenre ez: "Én férfi vagyok, a pénzt én hozom! Az otthon a te dolgod." A hétvégén délig alszik, mi meg csendben mászkálunk ne ébresszük. Mivel még picikék a ezért ha impulzívak akkor elviszem őket pl. játszótérre. Apuka kelés után egy órát a meccset nézi és felmegy megint a hálószobába meditálni. Napi 2-3-szor meditál. Olyan mintha nem is a családunk tagja hanem egy kívülálló személy. Szólni inkább nem, mert jön veszekszik hogy ő semmit nem fog csinálni aztán mert minden héten dolgozik. A gyerekek ha veszekszünk stresszelnek. Inkább semmiért nem szólok. Így mi lesz velünk, velem, a heti 7 nap 24 órás készenlétet meddig lehet idegileg bírni?
2023. aug. 19. 22:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Számszerűsítsd neki. X euró lenne a magánovi, ennyi a takarítás, bevásárlás, főzés, stb. TE ennyit teszel le havonta a családi asztalra. Aztán beszélgessetek.
2023. aug. 19. 22:52
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
És mit szeretnél, mit mondjunk? Ez nem normális. De az sem, hogy egy ilyen embernek szültél. Vagy megpróbálod megbeszélni ezt vele, vagy elkezdesz dolgozni és amint lesz kereseted, elváltok.
2023. aug. 19. 22:53
 13/29 anonim ***** válasza:
72%
Ahogy látom,neked nem lelkileg van szükséged a férjed támogatására,hanem anyagilag. Egy normális nő sem viselne el ilyen férjet,ha tudna lépni. Keress megoldást,hogy tovább tudj lépni. Legalább a gyerekek miatt. Tudod,itt csak az a gond,hogy egyszer mondj majd neki nemet,vagy csak egyszer menjen be a wc-be úgy,hogy ott várja a saját produkciója. Még te leszel a rossz,meg a hibás,és ha eddig nem,akkor a pofonok is jelentkezni fognak.
2023. aug. 19. 23:04
 14/29 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj az ilyen kérdésekkel, hogy tudom, k*rvára nincs értelme válaszolni rájuk. Aki már eljut odáig hogy tolerálja ezt (eleve ha összeköltözök valakivel ez az első héten kiderül, egy hónapig lehet tűrni, aztán le kell lépni ha nincs változás) az menthetetlen. Ha meg már házasság és gyerek is van, akkor pláne. Szüleim dettó ugyanilyenek, apám teljesen leuralja anyámat, aki előadja neki (meg magának, vélhetően) hogy ő szereti és jól van ez így. Közben nekem meg savazza 0-24-ben mert máshogy nem tudja kiadni magából azt az irdatlan mértékű bántalmazást és kimerültséget, amit minden nap el kell viselnie. Szerintem ha minimum 50x nem hallgattam már meg pontosan azt amit ide leírt a kérdező, akkor egyszer sem. Mégsem hagyja ott soha, mert már belenyugodott, mert jaj a hitelek (ezt még meg tudom érteni), mert azért szereti, mert mert mert. A sírás megy, változás meg sose lesz. Végtelenül sajnálom az ilyen embereket, olyan mintha szándékosan állnának a tűzben és sírnának hogy mennyire éget, de a világért sem lépnének ki belőle soha.
2023. aug. 19. 23:13
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Azt azért nem értem, hogy a pici gyerekek hogy és minek járnak kosarazni meg röplabdázni.
2023. aug. 19. 23:37
 16/29 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom hogy mozogjanak.
2023. aug. 19. 23:53
 17/29 anonim válasza:
73%
Férfiak... Olyanok, mint a politikusok. Falig mennek. Biztos van mesebeli királyfi is, de én még csak olyannal találkoztam, aki kihasználta a barátnőjét/feleségét. Kb az összes arra van nevelve, hogy majd az asszony megcsinál mindent. A nők meg belemennek ebbe a cselédsorsba a gyerekek miatt. Legyen önálló jövedelmed, és gondold végig, hogy mi szükséged van rá?
2023. aug. 20. 00:12
 18/29 anonim ***** válasza:
98%
Bárcsak tudnám, h egy ilyen tuloknak, mint a férjed mit kellett ahhoz tenni, h feleséget találjon magának. Én full házias vagyok, igényes, örülnék a gyereknek is, ha lenne, aztán mégis itt vagyok egyedül xD
2023. aug. 20. 00:39
 19/29 anonim ***** válasza:
42%
Nehezen hihető, hogy van olyan ember, aki egy névtelen internetes fórumon panaszkodik totál értelmetlenül ahelyett, hogy évekkel ezelőtt elvált volna. Mégis milyen jövőképe van az ilyennek, ha van ilyen?
2023. aug. 20. 00:46
 20/29 anonim ***** válasza:
42%
Hol éltek?
2023. aug. 20. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!