Hogyan tudnám édesapám bizalmát jobban elnyerni a vezetéssel kapcsolatban?
A faterok mar csak ilyenek. Legyel türelemmel, majd idővel levizsgazol nala is!
A kocsi sokba van, eleg egy kis figyelmetlenség es máris dragul a kötelező, valamint csak egy elem minimalis javitasa fényezessel mar legalabb 100 ropi, de ha egy ujabb auto mondjuk egy db ajtaját kell cserélni az mar 500 k ám...
10-es, a mondás pontosan így szól:
Autót és barátnőt nem adunk kölcsön, mert meghúzzák.
:-)
Tisztelt ma 14:47-es hozzászóló! Én vagyok a 10-es (is)
Hát, lehet, hogy nem egészen pontosan idéztem, bár többféle formában is előfordul, de tökéletes a felülbírálásod :D és így jobban hangzik :D és valóban felröhögtem, ahogy olvastam :D
De azért vannak kivételek is... például ha valaki Marsellus Wallace felesége :D
ma 15:15-ös vagyok és előzőekből néhány
jah, fater sok évtizedet várt, hogy a két szeme fénye meglehessen, az unokája, meg az "új" kocsija
a kérdező meg 2 hetet is alig tud várni valamire... fiatal generáció, akik mindent azonnal akarnak, beleszülettek abba is, hogy bármi információ, vagy játék is azonnal mehet hogy sikerélményük is legyen, különben azonnal problémásnak tartják
számítógépes játékokban sincs már olyan, amit tanulni kéne, vagy valami... se semmi olyan játék... mert azt már skippelik azonnal
Ha nincs nyíl, meg szájbarágás, meg minden, hogy merre kell menni az új Doom-ban, vagy Wolfesteinben, akkor ott hagyják a fenébe, hogy sz_r és kész. Pedig azok is egyszerű játékok. Bár ott is előjön még sok más is, például, hogy nem tudnak térben tájékozódni, mert azt sem tanulták meg, csupán ránézni a GPS-re, meg akár belemenni a Dunába is, ha az azt mondja.
Nekem épp mobilnetem sincs. De tök nem zavar, csak az, ha valaki messengeren ír, mikor telefonálhatna is, vagy SMS-t küldhetne, bár szólok olykor. Másik meg mi ide vonatkozik, ha el akarok menni valahová, ahol nem voltam, hát már google-en frankóbban láthatom, mint rég papírtérképen. Megnézem és kész.
Mindig odataláltam bárhová is bárhogy, akár tök részegen is. Sosem volt olyan, hogy eltévedtem volna, bár volt, hogy megesett, hogy nem tudtam éppen teljes bizonyossággal meghatározni a helyzetemet és efféléket
Volt hogy nagy dzsumbujban nagy erdőkben túrázva GPS és iránytű és effélék nélkül... még azt se kellett megnéznem, hogy fa melyik oldala mohos. De ha lement a nap is, akkor se kellett az égre se néznem, mint a Viking hajósoknak. Valahogy így gyakorlattal belekódolódott az agyamba, mint a madaraknak, vagy ilyesmi.
Egyébként elég durva storyk vannak, hogy tökrészegen hol merre hogy találtam mindig merre. Még én se hiszem el, pedig van bizonyíték.
És semmi sem növeli meg jobban a táj szépségét, mint szalonna lila hagymával és kenyérrel, meg valami flaskában pálinka.
ma 15:39-es vagyok
felülbírálom magam... egy nő, na az mégjobban
akkor is, ha h_lye módon termeszvárnál b_szik valaki vele :D
Ami nem romantikus, ahogy az esőben sétálás sem, hanem ambivalens, de voltaképp sz_r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!