Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vezetéssel kapcsolatos munkát...

Vezetéssel kapcsolatos munkát szeretnék, ahol adnak céges autót, milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés
1 hét múlva lesz meg a 2 év a jogsi kézhezvételétől, tehát már nem számít kezdőnek. B kategóriás jogsim van, egyetem mellé szeretnék egy kis zsebpénzt, pl. este vinni embereket pénzért ide-oda, úgy hogy nyerjek is vele. Szerintetek milyen nyereséges olyan lehetőségeim vannak, ahol vezethetem a cég autóját és jól megfizetik?
2021. nov. 21. 15:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy majdnem minden nap vezetek és nem volt balesetem.
2021. nov. 21. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyetem mellett esélytelen. Max mint uber taxis. Vagy valamelyik étteremnél kaja futár. De akkor is legalább 16tól 22ig kéne dolgoznod, hogy egyáltalán elgondolkozzanak azon, hogy alkalmaznak. Ja meg nem érdekelné őket, hogy mikor vizsgázol vagy mikor kéne tanulnod. Nem olyan helyekre gondolok, mint a mekis netpincér futár, hanem városi pizzázó, burgerező kiszállítója.

Ha teljes állásban nap közben keresnél melót egyből találnál. Bármelyik futár cég, posta, nagy cég ahol van kiszállítás (pl. Unix).

2021. nov. 21. 15:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kéne a pénz, akkor hogy oldjam meg a gyűjtést? Van olyan ahol azt mondom hogy ráérek akkor megyek, nem fix a munkaidő? Vagy érdemes inkább más munkakört keresni?
2021. nov. 21. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Wolt, foodpanda.
2021. nov. 21. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is a kajafutárkodást javaslom. Esetleg keress meg sofőr szolgálatos cégeket, hátha... de szerintem fiatal vagy, hogy oda felvegyenek.
2021. nov. 22. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!