Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak van valami betegsége,...

Anyámnak van valami betegsége, vagy hogy lehet ilyen érzéketlen?

Figyelt kérdés
Ez csak ilyen átmeneti dolog, de most semmihez semmi kedvem,egyedül szeretnék lenni, zenét hallgatni, gondolkozni. Igazából beleszerettem egy fiúba, és ez nem csak ilyen vonzalom volt, tényleg szerettem, de ő neki csak játék voltam, és negmondta hogy vége. Nagyon rosszul érintett, igazából tegnap írta meg. Utána felhívtam a barátnőmet este,és elmondtam neki, anyám meg bejött a szobámba, hogy mostmár feküdjek le(pedig csendben beszéltem, senkit nem zavarhatott), mert késő van. Közben mindent kihallgatott pedig neki nem akartam elmondani, de nem is engedik hogy magamra csukjam a szobaajtót meg semmi. Most ma becsuktam az ajtót, erre bejött üvöltözni hogy hogy képzelem, hogy itt depressziózok, meg hogy hogy lehet egy fiú miatt sírni, és hogy elvisz pszichiátriára mert szerinte őrült vagyok, mert éjjel is telefonoztam, meg ennyire szerettem valakit akit 3 hónapja nem is ismertem. Előtte is volt hogy sírtam egy fiú miatt, és elkezdte ilyen szinte kárörvendően, hogy na nem jött össze? Miért nem ért meg??? Őt apával a válas se viselte meg, meg semmi. De én nem ilyen vagyok. Hogy lehet valaki ennyire érzéketlen?
2023. aug. 19. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Van ilyen anya. Valószínűleg vele is ilyen volt az anyukája.
2023. aug. 19. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem csak jól járnál, ha elvinne a pszichiátriára, legalább valaki meghallgatna normálisan, anyukádat meg talán helyretennék.

Sajnálom, hogy így viselkedik veled :-( Más dolgokban azért normális? Vagy minden téren ilyen a hozzáállása?

2023. aug. 19. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Visszatérve arra, hogy miért ilyen: valószínűleg ilyen példát látott. Sajnos felnőtt korodban magadon is tapasztalhatod, mennyire nehéz a gyerekkorban látott mintától eltérni. Még akkor is, ha tudod, hogy van más út. Anyukád lehet, hogy nem is ismer más lehetőséget. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, érdemes pszichológus segítségét kérni.

Nem felmenteni akarom anyukád, neki is ugyanúgy segítséget kellett volna kérni, hogy a nehéz gyerekkorát vagy rossz mintáit feldolgozza.

2023. aug. 19. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
11%
Mocskos anyák.!! Ma a 10. utálom az anyámat!!!
2023. aug. 19. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Oké. Most elolvastuk a teszemszögedből.

Amiből ki tudja mennyi az igaz, mennyi a ferdítés.

Ha anyuka is leírná a szemszögét, akkor sem lenne jogunk ítélkezni.

A hugom ugyan ilyen drámakirálynő. Ő is képes a semmin napokig depizni. Utána meg a barátnőinek előadni, anya mennyire leszarja, nem támogatja, piszkálja, stb, holott baromira nem igy van..

Szoval én nem fogom anyádat szidni, mert nem feltetlen neked van igazad.

2023. aug. 19. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen természet.
2023. aug. 19. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!