Betegség utáni érzéketlenség?
Üdv, érdekes tüneteket észleltem magamon és kíváncsi lennék más is tapasztalt-e hasonlókat.
Röviden, kb egy hete elkaptam valami influenza-szerűséget, páromnak tüszős mandulagyulladást okozott, engem levert a lábamról, kb csütörtök-től vasárnapig egész nap csak feküdtem. Torokfájás, köhögés, 39 fok alatti láz. Hétfőn kezdett visszajönni az erőm viszont elvesztettem a szagló-, és ízlelőképességem nagy részét, illetve mintha mindent sokkal tompábban érzékelnék, legyen szó vizelési ingerről, macska simogatásáról vagy fájdalomról, ha például rácsapok valamire. Ez utóbbi ami kezd zavarni, mert ilyen még soha nem tapasztaltam. Lassan múlnak ezek a tünetek is, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Mivel egyébként ezektől függetlenül jelentős javulást érzek ezért nem voltam még orvosnál.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!