Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Betegség utáni érzéketlenség?

Betegség utáni érzéketlenség?

Figyelt kérdés

Üdv, érdekes tüneteket észleltem magamon és kíváncsi lennék más is tapasztalt-e hasonlókat.

Röviden, kb egy hete elkaptam valami influenza-szerűséget, páromnak tüszős mandulagyulladást okozott, engem levert a lábamról, kb csütörtök-től vasárnapig egész nap csak feküdtem. Torokfájás, köhögés, 39 fok alatti láz. Hétfőn kezdett visszajönni az erőm viszont elvesztettem a szagló-, és ízlelőképességem nagy részét, illetve mintha mindent sokkal tompábban érzékelnék, legyen szó vizelési ingerről, macska simogatásáról vagy fájdalomról, ha például rácsapok valamire. Ez utóbbi ami kezd zavarni, mert ilyen még soha nem tapasztaltam. Lassan múlnak ezek a tünetek is, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Mivel egyébként ezektől függetlenül jelentős javulást érzek ezért nem voltam még orvosnál.

Köszi!

2022. dec. 13. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez covid (volt). Covid után pedig rengeteg embernek van ilyen, nekem is.
2022. dec. 13. 14:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát, a teszt negatív lett.
2022. dec. 13. 16:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Illetve amikor elkaptam tavaly tavasszal akkor csak az ízeket nem éreztem pár napig.
2022. dec. 13. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor fogalmam sincs, lehet tényleg más volt. Egyébként én úgy tudom, hogy ha egy teszt negativ (főleg ha gyorsteszt) attól még lehetsz covidos, viszont ha pozitiv akkor biztos covidos vagy. (1-es vagyok)
2022. dec. 13. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!