Történt már olyan valakivel, hogy csak 1 lábujja kezdett zsibbadni/érzéketlenné válni? Mitől lehet?
Vizsgáltasd ki, mielőbb kezdd el mert egyhamar nem jutsz el minden vizsgálatra és ha kiderül hogy műteni kell mert lehetséges hogy egy ideg el van csípődve vagy be van szorulva a megduzzadt inak miatt és emiatt egy idő után elfog halni és kihathat az egész lábadra.
Nekem ugyan ez volt a bal kezemnél amit alagút szindrómának hívtak és bizony műteni kellett, mert én nem foglalkoztam a kisujjammal hogy az zsibbadt csak akkor amikor már az egész kezemen éreztem egyre sűrűbben meg azt hogy nem érzek vele jóformán semmit. Ha megfogtam valamit nem éreztem hogy fogom. Akkor nekem is 3 hónapig tellett mire minden vizsgálat megvolt és tudták a pontos okát ennek ami miatt már megtudták szervezni a műtétet hogy mit is csináljanak pontosan. A műtét gyorsan ment helyi érzéstelenítéssel, reggel bementem, és este már otthon voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!