Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim rajonganak a páromért,...

Szüleim rajonganak a páromért, aki nem is a párom? Ebből hogy jöjjek ki jól?

Figyelt kérdés

Egy támogatói/sugar kapcsolat van közöttünk, nem gondolom, hogy ez a mai világban annyira meglepő, hihetetlen lenne... Nem (csak) a pénze érdekel, vonzódom hozzá, nagyon jól megvagyunk, de van több tényező, ami miatt közöttünk egy normális, hosszútávú, "egymással tervezzük leélni az életünket" kapcsolat sosem működne. Ő is tudja, én is tudom.

De a szüleimnek sem akartam hazudni, nekünk mindig olyan kapcsolatunk volt, hogy beszélhettem nekik bármiről, mehettem bárhová, de cserébe elvárták az őszinteséget. Próbáltam az elején titokban tartani ezt a kapcsolatot, de aztán úgy voltam vele, hogy felnőtt vagyok, külön élek, nem 16 évesen rejtegetek egy fiút a gyerekszobámban hétvégente... Elmondtam, hogy van Ő, jól elvagyunk, de ez ennyi, nem lesz házasság, család stb. Azt nem pedzegettem annyira, hogy mennyi pénzt is kapok tőle, meg miért, de tudják, hogy valamennyire támaszkodom rá anyagilag.

Találkoztak is vele párszor. Na, azóta meg vannak érte bolondulva. Mennyire értelmes, milyen okos, hát érezzem magam szerencsésnek, hogy sikerült megfogni, viselkedjek vele nagyon kedvesen... Ha hazamegyek, anyám első kérdése, hogy "XY-t is viszem?", ha mondom, hogy nem, megvan a saját élete, tudok nélküle is mozogni, akkor jön az, hogy hát de miért hagyom itt Pesten egyedül, biztos rossz lesz neki nélkülem (2 napot). Aztán otthon megy az, hogy MINDENBŐL pakol neki anyám, legutóbb egy nagy ikeás szatyrot rakott tele kajával, sütivel, meg hogy legutóbb ízlett neki a pálinka, amivel kínálták, vett neki még két litert, odarakja azt is (????). Vagy felhívott azzal, hogy milyen csokikat szeret, mert úgy gondolta, csináltat neki egy ajándékcsomagot, amiért ELVISEL... Hallgatom, hogy hát biztos nagyon szerethet, ha visz nyaralni, meg ennyi mindent vesz nekem, elintéz mindent és legyek hálás neki.

Minden telefonálásunk alkalmával kérdezik, hogy jaj mi van vele, most vele vagyok? Miért nem vagyok vele?

Már bánom, hogy egyáltalán beszéltem nekik erről, meg, hogy még haza is vittem bemutatni, megismerkedni. Azóta piedesztálra van emelve, ha néha elegem lesz és mondom anyámnak, hogy azért ez nem ennyire egyszerű, meg ő is megéri a pénzét, hallgatom, hogy "ááá, biztos nem, ő ezt el sem tudja róla képzelni".

Ciki, kellemetlen nagyon az egész.

2023. aug. 19. 10:39
 61/93 anonim ***** válasza:
32%
Na végre kibukott hogy kamu. Előbb felhergelted a népet, csináltad az agyat, majd hirtelen anyukád tudja. Gratulálok kedves troll, ismét megetetted a népet. Ennél több örömöd nincs, úgyhogy sajnállak. A kérdésed meg jelentve.
2023. aug. 22. 20:37
 62/93 A kérdező kommentje:
Életem, már a 49-es kommentben leírtam, hogy anyukámnak elmeséltem az egészet. A gyk rendőrségnél nem tanítják az olvasott szöveg értelmezését?
2023. aug. 22. 20:46
 63/93 anonim ***** válasza:
91%
Igen már ott is írták hogy kamu vagy. De a kérdésre még mindig nem válaszoltál.
2023. aug. 22. 20:50
 64/93 A kérdező kommentje:
Igazából ezt, hogy "kamu", kb az ittlévő kérdések 90%-hoz odabüfizi valaki. Szóval nem nagyon tud meglepni, hogy ezek itt is felbukkantak... Szét kéne nézni kicsit Budapesten, a belvárosi éjszakában pl., úgy talán nem lenne ennyire meglepő ez.
2023. aug. 22. 20:53
 65/93 anonim ***** válasza:
96%
Dehogynem meglepő. Pénzért bármit igaz? A hozzád hasonló ribizlik miatt nem kellenek a normális lányok senkinek. Mert ti pénzért instant terpeszbe ugrotok. Undorítóak vagytok mind. Persze a csávó sem normális - inkább fizet egy ócska csajt, mint egy olyannal lenne, aki tényleg szereti és nem csak pénzért, utazásokért meg szakmai segítségért van vele. Kár hogy az ilyesmit nem büntetik.
2023. aug. 22. 20:56
 66/93 anonim ***** válasza:
95%

Persze hogy anyukádat nem érdekli. Vagy ennyire hasonlóak vagytok, és ő is ezt tenné, ha lehetne, vagy homokba dugja a fejét, mekkora r. a lánya.

Te is csak azok táborát erősíted, akik szerint a nő egyedül szrt sem ér, és nézik le még mindig sokan a nőket. Hát egyikünk sem csak egy lyuk. Vagyis a hozzád hasonlóak lehet azok.

2023. aug. 22. 21:00
 67/93 A kérdező kommentje:

Mit, hogy két FELNŐTT milyen kapcsolatban van egymással?:D

Hogy szeretnéd az ilyesmit büntetni? Lenne előtte nyomozás, tárgyalás, meg minden? Vagy mi az elképzelés?

Ha ennyire el vagy keseredve, hogy a kutyának sem kellesz, inkább a saját házad táján tegyél rendet.

2023. aug. 22. 21:01
 68/93 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy a nők egyedül semmit nem érnének.

De 20 éves vagyok, még tanulok. Ennek ellenére elég drága az ízlésem, amit semmilyen ösztöndíj vagy diákmunka nem fedezne.

2023. aug. 22. 21:02
 69/93 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a válaszadók nem kellenek senkinek, te is csak pénzért cserébe kellesz valakinek. Ez szánalmas. Ettől még az is jobb, ha egyedül van az ember. Mindent meg tud adni magának egy értelmes nő, akinek nem a műhaj műköröm és műszempilla a minden. Te csak egy kirakatba való bábu vagy. Szomorú.
2023. aug. 22. 21:04
 70/93 A kérdező kommentje:

"te is csak pénzért cserébe kellesz valakinek"

Őszintén, ha így lenne, akkor nem úgy lenne logikus, hogy nem fizetne egy forintot sem, hiszen senkinek nem kellek, örüljek, hogy egyáltalán neki igen?:D

Se műhajam, se műkörmöm, se műszempillám nincs. Ezer más van az életben, amik igen költséges dolgok, de hatalmas boldogságot okoznak.

Viszont elég korlátolt a világlátásod, gondolom, nem is vagy túl tájékozott.

2023. aug. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!