Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim rajonganak a páromért,...

Szüleim rajonganak a páromért, aki nem is a párom? Ebből hogy jöjjek ki jól?

Figyelt kérdés

Egy támogatói/sugar kapcsolat van közöttünk, nem gondolom, hogy ez a mai világban annyira meglepő, hihetetlen lenne... Nem (csak) a pénze érdekel, vonzódom hozzá, nagyon jól megvagyunk, de van több tényező, ami miatt közöttünk egy normális, hosszútávú, "egymással tervezzük leélni az életünket" kapcsolat sosem működne. Ő is tudja, én is tudom.

De a szüleimnek sem akartam hazudni, nekünk mindig olyan kapcsolatunk volt, hogy beszélhettem nekik bármiről, mehettem bárhová, de cserébe elvárták az őszinteséget. Próbáltam az elején titokban tartani ezt a kapcsolatot, de aztán úgy voltam vele, hogy felnőtt vagyok, külön élek, nem 16 évesen rejtegetek egy fiút a gyerekszobámban hétvégente... Elmondtam, hogy van Ő, jól elvagyunk, de ez ennyi, nem lesz házasság, család stb. Azt nem pedzegettem annyira, hogy mennyi pénzt is kapok tőle, meg miért, de tudják, hogy valamennyire támaszkodom rá anyagilag.

Találkoztak is vele párszor. Na, azóta meg vannak érte bolondulva. Mennyire értelmes, milyen okos, hát érezzem magam szerencsésnek, hogy sikerült megfogni, viselkedjek vele nagyon kedvesen... Ha hazamegyek, anyám első kérdése, hogy "XY-t is viszem?", ha mondom, hogy nem, megvan a saját élete, tudok nélküle is mozogni, akkor jön az, hogy hát de miért hagyom itt Pesten egyedül, biztos rossz lesz neki nélkülem (2 napot). Aztán otthon megy az, hogy MINDENBŐL pakol neki anyám, legutóbb egy nagy ikeás szatyrot rakott tele kajával, sütivel, meg hogy legutóbb ízlett neki a pálinka, amivel kínálták, vett neki még két litert, odarakja azt is (????). Vagy felhívott azzal, hogy milyen csokikat szeret, mert úgy gondolta, csináltat neki egy ajándékcsomagot, amiért ELVISEL... Hallgatom, hogy hát biztos nagyon szerethet, ha visz nyaralni, meg ennyi mindent vesz nekem, elintéz mindent és legyek hálás neki.

Minden telefonálásunk alkalmával kérdezik, hogy jaj mi van vele, most vele vagyok? Miért nem vagyok vele?

Már bánom, hogy egyáltalán beszéltem nekik erről, meg, hogy még haza is vittem bemutatni, megismerkedni. Azóta piedesztálra van emelve, ha néha elegem lesz és mondom anyámnak, hogy azért ez nem ennyire egyszerű, meg ő is megéri a pénzét, hallgatom, hogy "ááá, biztos nem, ő ezt el sem tudja róla képzelni".

Ciki, kellemetlen nagyon az egész.

2023. aug. 19. 10:39
 31/93 anonim ***** válasza:
36%
Azok a nők, akik házasságban élnek,nem csalják meg ugyan a férjüket de már csak azért maradnak a házasságban mert a megszokott életszínvonalukhoz a férj pénzére van szükség, szóval ezek a nők mennyivel tisztességesebbek mint a kérdező? Ezek a nők is csak a pénzért dugnak, de persze ők a tisztességes feleségek.
2023. aug. 19. 19:35
 32/93 anonim ***** válasza:
80%
31, nem is jelentkeztem. Én a Duna szebbik oldalán végeztem.
2023. aug. 19. 21:03
 33/93 anonim ***** válasza:
96%

Nem jött be a terv, ha arra hivatkozol ," mai vilagban sokan csinálják a sugardaddy kapcsolatot..." Hogy nem fogják megmondani a nyers igazat.

Anyádnak is elmondhatnád h ez mit is jelent.... Anyukam pénzért szexelek. Akkor nem venne neki csomagokat.

Jelenleg te csak annyit közöltél, hogy annyira nem komoly kapcsolat + nem terveztek családot + mióta együtt vagytok nem tarhálsz anyádéktól érméket így nekik az jön le h jól bánik veled... Nos annyiban biztos van igazság na de...

2023. aug. 19. 21:24
 34/93 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem mondd el nekik nyiltan, hogy prosti vagy, akkor leszállnak róla majd.
2023. aug. 19. 22:03
 35/93 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként valószínűleg a kérdező egy troll. Nem az első kérdése. Mindig az a sztori lényege, hogy luxusprosti/sugarbaby és milyen k/rva jól él, és lelkileg is mennyire klappolnak, kvázi mint egy igazi kapcsolat, csak pénzért (amire amúgy a férfiak vágynának). És megvannak a szokásos jegyek (szülőkkel atomjó kapcsolat, de a határ a pénzért dugás, azt már nem vállalja fel, minden mást igen, egyetemista, és a pénzeszsák a tanulmányait is segíti gyakorlati szinten, kvázi majdnem helyette fog lediplomázni, de az nem derül ki, hogy valójában mit is tanul és mi lesz belőle, mindig kikéri magának, hogy ő nem prosti, de mindig felvág arra, hogy ő a szexből milyen jól él, mindenkit ki akar osztani, aztán amikor ez nem megy, 2-3 oldal sárdobálás után eltűnik.) Szóval vagy egy unatkozó incel meglepően jó íráskészséggel, vagy tényleg egy prosti, aki nem tud mit kezdeni magával, amikor a fejőstehénnek nem áll fel és ide jár önigazolásért.
2023. aug. 19. 22:15
 36/93 anonim ***** válasza:
74%

"Azt nem pedzegettem annyira, hogy mennyi pénzt is kapok tőle, meg miért"

Elmondod aztán máris nem fog neked se küldeni.

2023. aug. 20. 04:37
 37/93 A kérdező kommentje:

Nem, csupán van életem a gyakorikerdesek.hu oldalon kívül is, és nem itt lógok a hét minden napján. :)

Nincs miért meghúznom magam, semmi olyat nem teszek, ami miatt szégyellnem kéne a döntéseimet, életemet.

Nem, nem vagyok "troll", de őszintén, te tűrnéd csendben, hogy idegenek az interneten a napi feszkót rajtad vezessék le, és Paraszt Jóska, meg Tapló Juci oldalakon át írják, hogy így kva vagy, úgy kva vagy?

2023. aug. 21. 19:16
 38/93 anonim ***** válasza:
95%

Milyen napi feszültség? Te itt bevallottad hogy pénzt és egyéb dolgokat kapsz a szexért, ez bizony prostitúció, csak szebb csomagolásban.

A szüleidnek nem mered bevallani - de akkor nem is kellett volna erről a kapcsolatról beszélned. Ha VALÓBAN nem szégyellnéd magad, akkor már rég elmondtad volna, hogy ez a pasi nem lesz a férjed, ő csak a dugópajti!

Most vagy ennyire buta vagy, vagy troll, ugyanis ez már a sokadik ilyen kérdés ugyanezzel a sémával.

2023. aug. 21. 19:27
 39/93 anonim ***** válasza:
95%

Ebben semmi feszkó nincs, ez pusztán egy tény, hogy ribizli vagy. Te vallaltad be, akkor tűrjed, ha más megmondja az igazat.

Azzal kapcsolatban, hogy mit szegyellsz és mit nem, ez pusztan azon múlik, kinek mit vesz be a gyomra. Neked szemmel láthatóan elég sokat.

2023. aug. 21. 19:35
 40/93 anonim ***** válasza:
100%
Ebből úgy jössz ki a legjobban, ha véget vetsz a kapcsolatnak. Nincs önbecsülésed. Hazudsz a szüleidnek? Nem szégyelled magad?
2023. aug. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!