Miért szólnak bele a szüleim mindenben?Miért akar anyám mindent megcsinálni helyettem?
Jelenleg otthon élek.Sokat vitatkozom velük,de a mai nap kicsit kiborítottak.Munkahelyemről még nem kaptam meg a fizetésemet és megmondtam,hogy én mit szeretnék lépni erre.Erre anyám üvöltve közli,hogy kéri a főnököm számát,meg biztos hazudozom abban,hogy én dolgozni járok és nem lehet bennem megbízni,mert hazudozom össze vissza.Nyelvvizsga eredménnyel kapcsolatos e-mailemet is este 11-kor üvöltve kérte,a kártyámat elvette.Sokszor járok este mert a barátommal vagyok és közölte,hogy ezt is befogom fejezni.Miért nem hagyja,hogy önállóan éljem az életemet?
Menekülök rendesen otthonról.
23 éves vagyok..
Sok a mérgező szülő , sokkal több mint az ember ahogy képzelné.
11es van olyan anya akit igen szidnak de ennek megvan az oka. Attól mert hogy az anyám ha nem jó szülő igenis van joga az embernek nem mindent eltűrni és akar szidni is . Sokan meg a gyereküket szidjak akkor ilyen alapon azt se szabad akármilyen szörnyű gyereke van az embernek. Kérdező , a költözés a távolság sok mindent megoldana.
Bármekkora áldozathozatal is legyen szülői részről, a gyerek iránti full tiszteletlenség nem megengedett.
Én lehet, hogy megnézném, nem tudok-e önálló életet élni, tőlük függetlenül.
És azokra ne hallgass, akik ennyire fordítva ülnek a lovon. Ez a viselkedés még egy szülő részéről sem megengedhető.
Kérdező,ne aggódj, vannak a 18-19-hez hasonló trollok akik direkt ebben élvezkednek. Ne hallgass rájuk.
Pont hajbalban olvastam egy kérdést az állatok kategóriában, ahol az egy kommentelő azt írni, hogy a kérdező kutyája egy agresszív dög és husánggal kéne verni (a kérdező kutyája ugatott és erre való nyakörvet akart ráadni a kérdező, ezzel kapcsolatos volt a kérdés). Vszeg ő sem gondolta komolyan, hogy husánggal üsse a kérdező a kutyáját, csak élvezi, hogy másokat ledöbbent a trollkodásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!