Hogy bocsássák meg anyámnak, hogy az egész életemet tönkretette?
Figyelt kérdés
Az apám is nagyon rossz ember, az iskolákban kiközösítettek és bántalmaztak a szó összes formájában és soha nem segített nekem, hogy átmehessek másikba vagy valami. Mindenki sajnálja őt, hogy milyen nehéz lehet neki, de én vagyok az egyetlen akit sajnálni kéne…2023. aug. 18. 21:53
31/35 anonim válasza:
#30 Nagyon ügyes vagy, állva tapsikol mindenki, de ettől a kérdezőnek nem lesz jobb.
32/35 anonim válasza:
Nem vagyok kíváncsi senkinek az állva tapsikolasra. Tizenevesen kicsit korai kijelenteni ,hogy tönkrement az élete, de az onsajnalat mindig könnyebb
33/35 anonim válasza:
#30 - értjük, hogy egy intézetis gyorsabban megtanulja egy konzervkatolikus családban felnevelt szerencsétlennél, hogy hogyan kell érvényesülnie fiatalon, de a "saját" házhoz még általában feltétel a szép test és a függőleges második szájnyílás is azon a bizonyos helyen!
35/35 anonim válasza:
Nem kell megbocsátani; "Élj jól, ez a legnagyob bosszú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!