Hogy bocsássák meg anyámnak, hogy az egész életemet tönkretette?
Hidd el, hogy vannak még ennél sokkal rosszabb élethelyzetek is!
Én kerek 30 évesen ébredtem rá, hogy a az anyák egy titkos klerikálfasiszta rend tagja, mert mindig az apámra (aki szintén nem volt 100-as) volt ráverve a családi balhé. Mikor anyám haverjai meggyilkolták az apámat és tönkretették a tudós-mérnök karrieremet, akkor történt meg a dekonspiráció, és azóta tudok csak szabadon élni - ami nagy valószínűséggel életem végéig segélyen való tengődést fog jelenteni.
Ha egy közeli hozzátartozóm nem járna hasonló cipőben, akkor valószínűleg a zárt osztályra is bejuttattak volna, ahol tönkretették volna az idegrendszeremet. Így csak lesározva és közbolondként kell leélnem az életemet, mert az egyetemről is elárultak a kompetens személyek.
A legmagasabb állami szintről lefojtatott rehabilitációs eljárás nélkül már soha nem fogok tudni lábra állni anyagilag és társadalmilag, és egy priuszos senkiként kell élnem, mert a helyi munkaügyi hivatal már több mint 15 éve leszarja, hogy az igazgatók komolyan veszik a hivatalosan nem létező titkosszolgálati feketelistákat, ahova bármilyen komoly értelmiségit bejegyezhetnek "csak úgy" bírósági határozat nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!