Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Sír az egész...

Mit tegyek? Sír az egész család a bátyám miatt mindenki össze van törve, még én is.

Figyelt kérdés

A bátyám 2 hónapos jogosítványával úgy döntött, hogy 2 haverjával akiknek nincsen jogosítványa kimennek innen Hollandiába autóval mert, hogy jó minőségű füvet akarnak és nagyokat partyzni meg ide oda menni.

A szüleimet teljesen lesokkolta.

Apám aki hivatásos sofőr volt (taxizott) azt mondta, hogy ez még neki is komoly kihívás lenne egyedül leveztni de friss jogaival kivitelezni lehetetlen.

Anyám is teljesen ellenezte én is a tesóm ellen voltam.

De a tesóm hajthatatlan volt mert lefoglalták a szállást, mennek és kész.

A szüleim mindent megpróbáltak az indulás napja előtt elvették a slusszkulcsot csak elfelejtettünk valamit.

Hogy van egy pótkulcsa.

Már az úton van reggel itt hagyott egy cetlit nekünk, hogy mekkora szerencse, hogy a pótkulcsot nem vettük el az autójához.

Hívtuk a rendőrséget azt mondták semmit nem tehetnek, nagykorú állampolgár, odamegy ahová akar nem tudják megállítani amíg nem csinál valamit.

A telefont nem veszi fel.

Ráadásul tényleg nem mondanám jó sofőrnek elég szenvedősen lett meg a jogaikat ráadásul amikor mellette ültünk sosem tudott 2 óránál tovább figyelni apum sokszor felváltotta ha elfáradt.

Ez az út meg 17 órás (Debrecen-Amszterdam).

De most kitalálta, hogy friss jogsival irány világot látni.

Teljes rettegésben vagyunk, hogy mi fog történni.

2023. aug. 17. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
63%
A kérdés alapján azt gondoltam, hogy a bátyád vagy meghalt, vagy kórházban van, vagy börtönben. De a leírásból azt látom, hogy szerencsére egyikről sincs szó, csak jól akarja érezni magát, amit az egész család hevesen és betegesen ellenez. Csak annyit tudtok tenni, hogy békén hagyjátok és nem szóltok bele az életébe. Az önállóság jó! Sőt, létszükséglet! Ne fosszátok meg tőle a bátyádat!
2023. aug. 17. 18:03
 42/81 anonim ***** válasza:
73%
Kinek a kocsijával ment el?
2023. aug. 17. 18:06
 43/81 anonim ***** válasza:
16%

Itt a legtöbb ember azt írja "hagyjátok békén, az Ő dolga" stb

Kérdezném, nektek nincsen családotok, szeretteitek? Milyen emberek vagytok, oké felnőtt ember, de ha a családtagotok, akit ismertek hülyeséget akarna csinálni, nem tennétek meg mindent azért, hogy meg akadályozzátok? Az első próbálkozás után le állnátok, mert az Ő dolga?

Ti nem tudjátok miről szól a család, városi egymástól eltávolodott rideg prolik......

2023. aug. 17. 18:44
 44/81 anonim ***** válasza:
84%

Nem elolvasva a hozzászólásokat, azt gondolom, veletek nincs valami rendben.

Btw, ha nekem lenne ilyen a gyerekemmel, szabit vennék ki, hogy "oké, akkor megyek, és vezetek én."

2023. aug. 17. 18:52
 45/81 anonim ***** válasza:
35%
Itt a baj már előbb kezdődött. Oké, hogy van jogsija , de önkritikája az nincs. Nem az a baj, hogy nagyot álmodott, hanem az, hogy a legelemibb óvatosságról is megfeledkezett. Például jó lenne még egy vezetni tudó személy egy ilyen útra, ha ő még alig vezetett idáig.
2023. aug. 17. 18:52
 46/81 anonim ***** válasza:
32%
#44 Ja, biztos mindenki arra fogja elcseszni a szabiját, hogy a felnőtt gyerekét furikázza egy másik országba drogozni.
2023. aug. 17. 19:03
 47/81 anonim ***** válasza:
55%
46, ha a gyerekemnek annyira fontos lenne ez a hülyeség, hogy simán szembemegy miatta a családdal, és kockáztatja az életét, akkor pont elcseszném rá a szabimat. Akkor is, ha nagyon nem értenék vele egyet.
2023. aug. 17. 19:11
 48/81 anonim ***** válasza:
69%
Van hír róla?
2023. aug. 17. 19:14
 49/81 anonim ***** válasza:
27%
#47 Akkor valamit nagyon elcseszhettél szülőként, ha most meg ennyire kínosan tepersz érte, hogy bevágódj a felnőtt, önálló gyerekednél.
2023. aug. 17. 19:17
 50/81 anonim ***** válasza:
81%
49, teljesen igazad van, a kérdezőék megoldása sokkal jobb, ha már ennyire elcseszték a gyereket, hogy ide jutott. Kappa.
2023. aug. 17. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!