Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Sír az egész...

Mit tegyek? Sír az egész család a bátyám miatt mindenki össze van törve, még én is.

Figyelt kérdés

A bátyám 2 hónapos jogosítványával úgy döntött, hogy 2 haverjával akiknek nincsen jogosítványa kimennek innen Hollandiába autóval mert, hogy jó minőségű füvet akarnak és nagyokat partyzni meg ide oda menni.

A szüleimet teljesen lesokkolta.

Apám aki hivatásos sofőr volt (taxizott) azt mondta, hogy ez még neki is komoly kihívás lenne egyedül leveztni de friss jogaival kivitelezni lehetetlen.

Anyám is teljesen ellenezte én is a tesóm ellen voltam.

De a tesóm hajthatatlan volt mert lefoglalták a szállást, mennek és kész.

A szüleim mindent megpróbáltak az indulás napja előtt elvették a slusszkulcsot csak elfelejtettünk valamit.

Hogy van egy pótkulcsa.

Már az úton van reggel itt hagyott egy cetlit nekünk, hogy mekkora szerencse, hogy a pótkulcsot nem vettük el az autójához.

Hívtuk a rendőrséget azt mondták semmit nem tehetnek, nagykorú állampolgár, odamegy ahová akar nem tudják megállítani amíg nem csinál valamit.

A telefont nem veszi fel.

Ráadásul tényleg nem mondanám jó sofőrnek elég szenvedősen lett meg a jogaikat ráadásul amikor mellette ültünk sosem tudott 2 óránál tovább figyelni apum sokszor felváltotta ha elfáradt.

Ez az út meg 17 órás (Debrecen-Amszterdam).

De most kitalálta, hogy friss jogsival irány világot látni.

Teljes rettegésben vagyunk, hogy mi fog történni.

2023. aug. 17. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
93%

A nagyobbik lányom friss jogosítvánnyal (2-3 hónapos) ment Németországból Bajára, a másik lányommal együtt, de neki nem volt még jogosítványa.

Minden gond nélkül odaértek, ha kezdett fáradni, kiálltak az autópályán egy parkolóban és pihent egy-egy órát.

2023. aug. 17. 16:08
 22/81 anonim ***** válasza:
98%

Amúgy csak én nem értem, itt mi a baj?

A hosszú utakkal az a baj, hogy hosszak, s fárad a soför, így kevésbé figyelmes, vagy akar el is aludhat vezetés közbe.

Teljesen mindegy, hogy mennyi ideje van jogsija, ha elfárad az út közben s nem pihen.

2023. aug. 17. 16:08
 23/81 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem meghalt azért sír mindenki, meg azért vagytok összetörve.
2023. aug. 17. 16:11
 24/81 anonim ***** válasza:
14%
Nem lehet mindenkit megmenteni. Vannak helyzetek, amiket el kell tudni engedni. Az, ha tönkreteszi a családot egy családtag, az szégyenteljes dolog.
2023. aug. 17. 16:12
 25/81 anonim ***** válasza:
79%

Nem vezetett le annyit Km-t az tény, illetve nincs tapasztalata a forgalommal kapcsolatban. Rengeteg az idióta agyhalott barom az utakon.. sokszor megáll pihenni, és oda fog érni. Aztán szétfüvezhetik az agyukat Hollandiában, meg fosásig ihatnak majdcsak beveszik a jogsiját, aztán egy életre megjegyzi.

Ti meg ne szintén h@lyék vagytok már bocs, nincs mit sírni azon, hogy egy felnőtt ember elcseszi az életét… Szíve-joga mit csinál….

2023. aug. 17. 16:12
 26/81 anonim ***** válasza:
77%
Kifelé nincs probléma, gyakorol, haza felé betépve, még lazább lesz az út.
2023. aug. 17. 16:25
 27/81 A kérdező kommentje:

"Ti meg ne szintén h@lyék vagytok már bocs, nincs mit sírni azon, hogy egy felnőtt ember elcseszi az életét… Szíve-joga mit csinál…."

Nagyon könnyű ezt kívülállóként mondani.

Akkor is ezt mondanád ha egy olyan személy csinálná ezt aki számodra nagyon fontos?

2023. aug. 17. 16:26
 28/81 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz mintha negyvenszer átment volna böszörménybe pacalt enni.
2023. aug. 17. 16:27
 29/81 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nagyon rosszul reagáltatok. Simán lehet, hogy semmi gond nem lesz az úton. Hagyjátok őt élni, és bízzatok benne. A vita helyett megkérhettétek volna hogy alkalom adtán jelentkezzen, hogy minden oké. De azt remélem látjátok, hogy betegesen rátelepedtetek. Ha az én kulcsom vennétek el, a bizalmam jó időre elveszne.
2023. aug. 17. 16:29
 30/81 anonim ***** válasza:
100%

De most konkrétan mi q problema?

Van jogsija, tehát tud vezetni. Simán lehet hogy friss jogsival épp jobban vezet, mint akinek régóta van, hiszen az rutinból nyomja, nem figyelemből.

Fuvezni megy. Bakker, millióan jönnek ide évente- Hollandiában élek- semmi bajuk. Kiprobaljak, van akinek tetszik, van akinek nem, aztán mennek tovább.

2023. aug. 17. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!