Rossz ember vagyok?
Még tapasztalatlan vagy nem rossz ember. Sot biztos rendes vagy a leirasod alapjan, csak hat zavarban lehettel, nem volt jo a helyzetfelismero kepesseged (mert nincs elég tapasztalatod pl a reszeg agressziv bacsik felismereseben es ugy tunik anyukadat se lattad meg hasonlo helyzetben sem)
Szerintem ird le nagyjabol ugyan ezt amit itt kiirtal csak anyudnak cimezve kicsit mas szemszogbol...Anyu nagyon szeretlek es olyan rosszul erzem magam a tortentek miatt, ezert leirom en hogy lattam, hogy eltem meg, ...leirod azt hitted vicc emiatt nevetzel fel es lattad komolyabbra fordul de lefagytal stb...
es a vegere soabiggyeszted nagyo nagyon sajnalod ha hopnap lenne ujra koncert akkor maskepp csinalnad... ha van lelierod es a szuleid hajlandoak meghallgatni akkor szoban is elmondhatod nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!