Szerintetek normális ez egy 60 év feletti embernél?
Apám 63 éves.
Nyaralni fognak menni anyámmal, lassan közel a nyugdíjas kor, de ő még bulizni akar.
Napi szinten iszik, meg ha elmennek idegen, fiatalok közé részegen beáll táncolni.
Anyám ezért ideges, hogy vénemberként nem bír viselkedni.
Fiatal lányokhoz odamegy leégetni magát.
A strandon bömbölteti a zenét.
Barátaik nincsenek, egy értelmes korukbéli házaspár ismerősük, akik elmennének velük nyaralni.
Miért nem bírja felfogni, hogy már nem 40 vagy 50 éves?
" ő szimplán csak táncolni akar."
És ez miért baj?
Képtelen vagyok felfogni.
Attól mert anyád besavanyodott és csak ül, másnak még nem kell. És még szilvesztkor is.
Vicces vagy.
Nemcsak a kérdező anyja besavanyodott, hanem a kérdező is.
Pedig ő valószínűleg 30-40 év körül járhat.
Ez a gáz, kérdező, hogy te ilyen vagy és apádtól irigyled az életkedvét!
Nekem nagyon szimpatikus és őszintén tisztelem, hogy a besavanyodott családtagjai sem tudják elvenni az életkedvét!
Oké, szimpatikus, megmosolygom én is, de megértem a Kérdezőt is, ne legyen már mindenki bohóca az apja, vén szamár létére. És ezt kedvességből írom.
Az a baj ezzel a viselkedéssel, hogy majd egy korban nem hozzá illő fiatal nő meglátja és kihasználja a pénztárcáját. Azert írom ezt, mert a közvetlen környezetemben 2 ilyen eset történt mostanában. Az egyiknél mire a család észbekapott 1 millio forint vándorolt le a bankkártyáról.
Nem a szórakozási kedvvel van a baj, hanem minden korban tudni kell viselkedni.
Én készítenék rövid kis felvételeket a buli hevéről, aztan mikor nyugalmi időszakban van, lejátszanám meki, hogy véleményezze.
Anyám is ettől fél.
Mondjuk nem hinném, hogy ilyen nők egy 60-as öregre mennek rá, ha csak nem milliomos.
Volt olyan is, hogy összekaptak indulás előtt anyámmal ezen, és ő nem ment, apám egyedül elment, másnap meg a faluban mesélték anyámnak, hogy a "férjed jól bírja a táncot ennyi idősen"
Hát elég kellemetlen, nyilván idegen helyen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!