Saját apám nekem jött mit csináljak?
Hihetetlen, milyen emberek kommentelnek ide. Hogy találtak ide, amikor itt általában együttéreznek a szülői terror elszenvedőivel? Itt egyértelműen egy régóta tartó, elfajult helyzetet látunk. A pofon önvédelem volt. Szerencsétlen kérdező úgy él, hogy a szerelmét a szülei lekurvázzák, őbelé is folyton belekötnek, ok nélkül veszekszenek vele, lökdösik, az apja földre akarta vinni (ez már egyértelmű testi erőszak), erre önvédelemből felpofozza a bántalmazóját. Ez nem úgy néz ki, hogy a kérdező lenne a bűnös fél. Nyilván néhány mondatból nem lehet megítélni egy egész család életét, de nekem így tűnik a dolog.
Én elköltöznék a kérdező helyében. Így tönkremennek az idegei, másrészt félő, hogy egy veszekedés akár késelésbe vagy hasonlóba is torkollhat, ezt is meg kellene előzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!