Saját apám nekem jött mit csináljak?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy anyámmal tegnap összevesztem mert teljesen ok nélkül leriheronyizta a barátnőmet úgy, hogy be se mutattam még nekik.Amikor ezt mondta valami kattant bennem es idegembol beszoltam neki (ugyan ezt szokta).Másnap egy ragasztót kértem anyamtol mert surgos csomagot kellett feladnom nem adott es ezert elkezdtem vele veszekedni.Apám berohan es teli erobol uvoltozni kezdett,mikozben annyit mondtam senki nem kíváncsi erre és apám erőből elkezdett lokdosni.Az 5. Után apám a foldre is leakart vinni,denem hagytam ezert adtam egy pofont neki.És most hol tartunk? Egész család utál es sehova nem tudnék elmenni.A szomorú hogy nem az elso volt,mert engem indokolatlanul utál anyám és apám.És most ott tartok hogy konkrétan durvan össze vagyok omolva es nem tudom mit tegyek.Ti mit mondtok mit tegyek?2023. aug. 12. 12:04
11/37 anonim válasza:
Egy hajléktalan kis tiszteletlen szrzsák aztán rengeteget tud adni. A lányka is ez a kategória? Bájos lehet. Gyomor kell ahhoz, hogy valaki ilyennel legyen. Vagy egy ugyanilyen trashnek. Szóval, szép a sor. Először a szüleid, aztán te, de a lány is. Mind ilyen legalja.
12/37 anonim válasza:
Mennyi megkeseredett retardált válaszoló találta meg ezt a kérdést.
13/37 anonim válasza:
Mondjuk ha így szoktál viselkedni, akkor közel sem indokolatlanul utálnak otthon.
14/37 anonim válasza:
Hát szépen fogod magad és eltakarodsz. Az ingyen lakhatás az jó? Ha engem anyáztál volna, akkor már éjszakázhattál volna az utcán. nem vagy különb mint az apád, egy semmirevaló pénznyelő kb.
15/37 anonim válasza:
Az ilyennek a csaja is ilyen selejt lehet. Csak meg van zavarodva, mert kapott egy kis bozótost.
16/37 anonim válasza:
Koltozz el! Nincs tovabb feszko, proli vircsaft, nyugodtan tudsz csajozni. ;-)
17/37 anonim válasza:
A szülő megütése tabu kellene, hogy legyen. De így mindent elolvasva kB megérdemlitek egymást, primitív, diszfunkcionális család vagytok. Anyádnak mondd meg, ha a barátnőd tényleg az, aminek nevezte, akkor pont illik a családotokba.
18/37 anonim válasza:
Hát régen ez kb monika show lett volna, mármint ott voltak iylenek.
19/37 anonim válasza:
Ha elmúltál 18, minden további nélkül elköltözhetsz. Ha még nem, akkor fordulj tanácsért a helyi családsegítőhöz.
Ne törődj a beszólókkal. Irigyelnek, hogy ki mertél állni magadért. De azért hagyd abba a verekedést, annál többre vagy méltó, mintsem csetepatézz.
20/37 anonim válasza:
"Anyáztál neki, és nem verte ki a fogad.. Örülj!"
Örüljön neki a riherongy anyja, hogy a kérdező nem verte ki a fogát! Gyereket megütni tabu. Kész "főnyeremény" az itteni válaszolók többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!