Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Saját apám nekem jött mit...

Saját apám nekem jött mit csináljak?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy anyámmal tegnap összevesztem mert teljesen ok nélkül leriheronyizta a barátnőmet úgy, hogy be se mutattam még nekik.Amikor ezt mondta valami kattant bennem es idegembol beszoltam neki (ugyan ezt szokta).Másnap egy ragasztót kértem anyamtol mert surgos csomagot kellett feladnom nem adott es ezert elkezdtem vele veszekedni.Apám berohan es teli erobol uvoltozni kezdett,mikozben annyit mondtam senki nem kíváncsi erre és apám erőből elkezdett lokdosni.Az 5. Után apám a foldre is leakart vinni,denem hagytam ezert adtam egy pofont neki.És most hol tartunk? Egész család utál es sehova nem tudnék elmenni.A szomorú hogy nem az elso volt,mert engem indokolatlanul utál anyám és apám.És most ott tartok hogy konkrétan durvan össze vagyok omolva es nem tudom mit tegyek.Ti mit mondtok mit tegyek?
2023. aug. 12. 12:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
56%
A kérdező az anyjának? Mer azt lehet ütni, de az ilyen kis sutyerákot meg megbillenteni se lehet. Na, az ilyen hozzáállás miatt van ennyi kis rohadék újabban. Már nem nevelünk, mert úristen!
2023. aug. 12. 20:35
 22/37 anonim ***** válasza:
30%

Igen, a kérdező az anyjának. Pont az ilyen hozzáállás miatt van ennyi rohadék "anya" a világon!

2023. aug. 13. 10:29
 23/37 anonim ***** válasza:
76%
Az igen. Kíváncsi vagyok, milyen kis terrorista szörnyeteget nevelsz ilyen hozzáállással.
2023. aug. 13. 11:24
 24/37 A kérdező kommentje:
Imádom a sok negatív embert.A barátnőmet röpke 5 éve ismerem és 3 éve elég szoros kapcsolatom van vele,a csaladom meg mindig lenézett, bármilyen szituációban.Magyarul barátnőm olyan volt mintha ő lett volna az igazi anyám,mert tényleg úgy foglalkozott velem, míg a rendes becsületes anyám ok nélkül belemkotott,szidott,minden szarnak elhordott,és eddig ezt elengedtem a fülem mellett.
2023. aug. 13. 12:49
 25/37 A kérdező kommentje:
Genetikai selejt,ingyen élő, féreg meg minden szarnak el lettem hordva,de ezeket eddig a fülem mellett engedtem el több éven keresztül
2023. aug. 13. 12:51
 26/37 anonim ***** válasza:
Fuh, durva anyakomplexus ez azért.
2023. aug. 13. 12:59
 27/37 anonim ***** válasza:
62%
Tehát ha jól értem akkor röpke 5 éve ismered a barátnődet akivel 3 éve szoros kapcsolatod van .De anyudéknak még nem mutattad be? Érdekes.. mesélj még.
2023. aug. 13. 22:43
 28/37 anonim ***** válasza:
57%
Ez egy komolyan elfajult helyzetet mutat. Kérdező, ne törődj a rosszindulatú beszólásokkal. Önvédelemből cselekedtél. A családod súlyos eset, apád nagyon erőszakos, ráadásul manipulálja a rokonságot is, ezért fordult mindenki ellened. Nyilván nem véletlen, hogy nem vitted haza még a barátnőt. Én a helyedben elmenekülnék, elköltöznék, mielőtt teljesen tönkretesznek. llyenekkel csak minimális kapcsolatot érdemes tartani.
2023. aug. 14. 12:23
 29/37 anonim ***** válasza:
0%
#23 Akkora terrorista szörnyeteget, mint te magad, biztos nem!
2023. aug. 15. 11:24
 30/37 anonim ***** válasza:
Mondja az... ilyen. Pedig mélyen hallgatni kellene.
2023. aug. 15. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!