Ment ki közületek valaki úgy külföldre, hogy itthagyta a nagyon kormánypárti egyetlen szülőjét?
Namost több dolgot is le kell írjak, így fel fognak ismerni (néhány ismerősöm van az oldalon), de apum maga csak nem.
31 vagyok.
Lassan 4 év tapasztalat, szakirányú diploma, piacképes területen.
Valamennyi félretett pénzem van.
Angolul kb B2 (tudom, ez fejlesztendő), németül, svédül tanulgatok, a német második nyelvem volt gimiben, most kb A2.
Politikai helyzet miatt mennék ki külföldre, nomeg egyébként tökre érdekel, milyen az élet kint.
Mindent úgy intéznék, amennyire lehet, hogy vissza tudjak jönni, ha úgy alakul.
Szüleimtől elvettek, anyám komoly pszichés beteg, apám anno leütötte (miattam, babakoromban).
Apámmal tartom csak a kapcsolatot. Nekem csak ő van, úgymond zűrös a család.
Apám sajnos otthon folyamatosan, akár reggeltől estig vedeli a sört, féktelenül veri el a pénzt a hobbijaira és luxustévére, telóra, lakásban láncdohányzik, persze az már töltött vagy átcsempészett cigi és a sör is a legolcsóbb.
Rám irigy, szinte semmit se mesélhetek magamról, ő panaszkodik hosszan vagy semleges témánk van, ha átmegyek.
Nagyon utálja a nyugatot, idegengyűlölő, utálja a pedagógusokat, a liberalizmust minden tekintetben, azonnal hangját felemelve beszél mindenről. Továbbá azok közé tartozik, aki úgy képzeli, hogy nyugaton nőket erőszakolnak és megfagynak télen.
Egyfelől szerintetek mire számíthatok így?
Másfelől nálatok hogyan ment hasonló helyzetben?
Én ezen a kaján vagyok fennakadva. Nem tetszik magyar konyha, kétszer is írtad. Meg nem jó a diétàdnak. Tanult embernek ez nem kéne, hogy megoldhatatlan probléma legyen.
A másik, hogy az emberek ilyenek, meg olyanok. Nincs semmi dolgod olyan emberekkel.
1-es: a muszájt j-vel írják, 2-es: az ént nem írjuk nagybetűvel, csak ha udvariasságból a másikat megszólítjuk, Téged láttalak pl.
A kérdezőnek meg üzenem, menjen nyugodtan külföldre a migránsok közé, és majd saját szemével fog meggyőződni arról, hol jobb élni. A pénz nem minden - tartja a mondás, és a közmondások mindig igazak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!