Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet csillapítani...

Hogyan lehet csillapítani anyám iránt érzett gyűlöletet?

Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni őt. Egész életemben gyűlöltem. De hs beszélni szeretnék róla akkor ő támadásba megy ÁT. Szeretném csak csillapitani ezt az érzést hogy időnként 2 napot kibirjak vele.
2023. aug. 10. 07:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha az ember valakit gyűlöl, azt látni sem akarja. Van, amikor kénytelen, pl van egy kiskorú közös gyerekük, de nálad ilyen probléma nem áll fenn. Áruld már el, minek mész anyadhoz, vagy hívod meg magadhoz, ha gyűlölöd?
2023. aug. 10. 09:53
 22/31 A kérdező kommentje:
21: jó kérdés. Évente kb 2szer találok valami ürügyet, hogy eljöjjek, hogy elmondhassam hogy tartjuk a kapcsolatot. Meg sajnálnám megszakítani vele a kapcsolatot. Mindig úgy gondolom, hogy NA most kibirom ezt a 2 napot. De úgy tűnik nem birom ki :(
2023. aug. 10. 09:58
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért gyűlölöd? Az, hogy beleszól a dolgaidba, lehet idegesítő, bosszantó, de nem ok a gyűlöletre. Vannak ilyen emberek, az ember megtanulja, hogy minél kevesebb információt osszon meg vele, azt is megszűrve. Ha bántalmaz vagy bántalmazott téged érzelmileg, pl folyton próbálta letörni az önbizalmad, az más tészta, ott is nézni kell azért, hogy inkább csak olyasmiről van szó, hogy folyton a saját hülyeségeit ismétli, vagy konkrétan ártani akar, mindenben talál kivetni valót. Az, hogy ritkán találkozol vele, rendben van szerintem. 40 évesen próbáld meg érzelmileg elhatárolni magad egy kicsit, azzal, hogy gyűlölködsz, leginkább magadnak ártasz.
2023. aug. 10. 10:11
 24/31 A kérdező kommentje:
23as: nagyon köszönöm. Folyton próbálta letörni az önbizalmam. Amíg vele éltem próbált úgy nevelni mintha pincsi kutya lennék aki csak szépen kussoljon és maradjon a seggén és ne szóljon 1 szót sem. Meg a másik hülyesége, hogy mi mindenkinek feleljünk meg. Senkire nem szabad rosszat szólni (persze a háta mögött lehet) és mindenki higyje azt hogy a mi családunk tökéletes. stb stb.. :D
2023. aug. 10. 10:23
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd el neki, hogy mi bajod van vele. Ezzel 2 legyet ütsz egycsapásra:

1. kiadod magadból a feszkót

2. lehet, hogy annyira megsértődik, hogy többet látni sem akar- tehát nem kell többé odamenned

ha meghal és ez a soksz@r benned marad, azt nagyon fogod bánni

2023. aug. 10. 10:27
 26/31 A kérdező kommentje:
25ös: köszönöm szépen
2023. aug. 10. 11:06
 27/31 anonim ***** válasza:

"tehát nem kell többé odamenned"

A probléma az, hogy a kérdező mazochista, mindenáron oda akar menni. Ezen nem lehet segíteni. Az anyja meg lehet örülne is, ha nem menne többet. Egyedül a kérdezőnek fontos a kapcsolat fenntartása.

2023. aug. 10. 13:35
 28/31 A kérdező kommentje:
27. direkt trollkodsz? olyan dolgokat írsz amiről fogalmad sincs. Inkabb ne kommentelj kérlek.
2023. aug. 10. 14:26
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Én most arról beszélek h szeretnék vele néha találkozni :D"

Tehát mindenképpen oda akarsz menni. Holott tudod, hogy minden olyan lesz, mint eddig is. De csakazértis menni akarsz hozzá. Mi ez, ha nem mazochizmus?

2023. aug. 10. 14:46
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Az örökség miatt próbálsz meg látszatkapcsolatot fenntartani?
2023. aug. 10. 17:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!