Rossz anya vagyok, ha nem engedtem meg a 16 éves lányomnak a tetoválást?
Figyelt kérdés
Mindenben támogatom, de úgy gondolom 16 évesen még fiatal, mondtam neki, hogy esetleg ha 17-18 lesz, de szeretném ha várna még egy kicsit. Nemrég töltötte a 16-ot.2023. aug. 7. 11:19
21/25 anonim válasza:
Ez nem így műlödik.
Meg ha 18 évesen kész, akkor 16 évesen is, szóval az rossz duma
22/25 anonim válasza:
Nem. Én sem engedem. Ez van 18 éves korába úgyis azt csinál amit akar. De addig én mondom meg neki. Ez van.
23/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Simán lehet hogy megbánná. Aki tényleg szeretné az 18 évesen is akarni fogja. Akkor megcsináltathatja magának. És az égvilágon semmivel sem lesz rosszabb az élete, ha 2 évvel később kerül rá a tetkó. Sőt, ez egy remek lehetőség arra, hogy diákmunkával lassan összegyűjtse az árát, mert ami már szépnek és minőséginek nevezhető, az azért elég drága (feltéve hogy nagyobb mintáról beszélünk). Addig pedig Sheinen, AliExpressen és kínai boltokban rengeteg ideiglenes, feltapasztós tetoválás van. De akár egy minőségibb kifejezetten erre a célra gyártott tollkészletet is vehetsz neki és akkor kedvére "tetoválhatja" magát :) Én is imádom a tetoválásokat, és kiskoromban nekem is volt ilyen készletem, nagyon szerettem.
24/25 anonim válasza:
Szerintem jól tetted. Én eleve hoznék olyan törvényt, hogy nagykorúsághoz kötném a tetoválást. Ugyanis kihat az illető egész életére. Sokan nem akarnak tetkós partnert, de sok pályán se fogadják el őket. Ha pl. jogász akar majd lenni, nehézség lehet belőle.
25/25 Vazul65 válasza:
Ha 16 évesen a tetkó a cél, akkor engedd el: onlyfans.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!