Rossz anya vagyok, ha nem engedtem meg a 16 éves lányomnak
a tetoválást?
Figyelt kérdés
Mindenben támogatom, de úgy gondolom 16 évesen még fiatal, mondtam neki, hogy esetleg ha 17-18 lesz, de szeretném ha várna még egy kicsit. Nemrég töltötte a 16-ot.
még pont elég fiatal vagyok hozzá, hogy emlékezzek arra, hogy én is nagyon meg voltam sértődve anyámra, amikor azt mondta, hogy szó sem lehet róla, de utólag már inkább örülök neki, így ami hosszútávon mégse lett volna olyan jó ötlet, kikopott a terveim közül, amit meg valóban akartam, az meg is maradt, és felnőtt fejjel varratom... nagylevegő, mégpárév, kitartást.
2023. aug. 7. 13:23
13/25 anonim válasza:
Nem vagy rossz anya. Jobb hogy nem engedted neki, ha nagyon akarja pár év múlva úgy is csináltathat. Nekem a piercinget nem engedték ennyi idősen, vártam pár évet és a saját pénzemből csináltattam.
2023. aug. 7. 14:01
14/25 anonim válasza:
nalunk kompromisszumkép hennából csináltata meg addig is
mivel 2 évig folyamatosan ugyan azt készitette el így 18 évesen magam kisértem el :)
és is és az apja is tetováltak vagyunk de mi is csak később 20-22 évesen készítettük az elsőt
2023. aug. 7. 14:29
15/25 anonim válasza:
Haragszik akkor haragudjon majd megbékél.
2023. aug. 7. 15:07
16/25 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszönöm! Ez a hennás dolog nem rossz ötlet, majd megkérdezem háha ez felvidítja. Nem tudom iskolába mennyire zavarják őket. Köszönöm. :)
2023. aug. 7. 16:49
17/25 anonim válasza:
A lányom idén tölti a 14-et.
Mivel rajtam is bőven van, természetesen volt már téma. Nyilván még nem akar, csak beszéltünk róla. Én azt mondtam, ha legalább fél év (vagy inkább 1 év) eltelik majd az ötlet után, és jelentéssel bír a minta, én beleegyezek.
Úgy, hogy kitalálja hirtelen, na úgy nem.
2023. aug. 7. 17:52
18/25 anonim válasza:
A testvérem tetovál, 18 év alatt akkor sem varr senkit, ha jön vele az anyja, apja és Jézus Krisztus.
2023. aug. 7. 21:12
19/25 anonim válasza:
Nem vagy rossz anya.Nekem 17 évesen pattant ki a fejemből a tetoválás ötlet,és lett is.Anya azt mondja az én testem azt csinálok vele amit akarok.Viszont vártam én is rá,nagyon szerettem volna.
Tisztában voltam vele hogy ez örökre rajtam magad.éreztem a súlyát az "örökkének"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!