Már nem lesz ugyanolyan a kapcsolat?
Szuper gyerekkorom volt, nagyon jó kapcsolatban anyukámmal.
Aztán amikor megszülettek a gyerekeim ez megromlott. Mindenért beszól, hibáztat, tényleg ha nála vagyunk levegőt sem lehet venni. Már nincs az a kapcsolat ami volt. Olyan szomorúvá tesz. Próbáltam vele beszélni, nem lehet. Ha hibázok, bocsánatot kérek. Most már csak annyi tart úgymond össze, hogy az unokáit viszem, hogy lássa. De már 1 nap ottlétünk után érzem, hogy zavarjuk.
Már letettem arról, hogy ezt meg lehet javítani. Viszont a félelmem, hogy továbbviszem ezt az egészet és velem is ilyen lesz a kapcsolata a gyerekeimnek késöbb. Mit tudok tenni?
Szerintem próbáld kideríteni, hogy mi a valódi oka a viselkedésének. Értem, hogy hibáztat, beszól, de szerintem nem a valódi ok miatt szól be, hanem ürügyet keres hogy beléd köthessen, mert a valódi problémáját nem akarja vagy tudja elmondani. Ne hagyd hogy irányítson, felnőtt ember vagy. Ha téged a jó szándék vezérel végképp nem szólhat be neked.
Ne aggódj, nem fogod ezt tovább vinni a saját gyerekeiddel, pont azért mert "gyerekként" érzed milyen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!