Miért anyámat védik még ilyenkor is?
Figyelt kérdés
Munkakereső vagyok. Anyám ismerősei felajánlották nekem egy albérletet, baráti áron, ami elég kedvező ár, 2024-ben költöztem volna. Erre anyám visszamondta a nevemben bosszúból, csak mert nem mentem ki elé a vonathoz, amit nem is mondott, hogy menjek. Mindig ezt csinalja: elvár valamit, amit nem mondott.
Nagyon ideges lettem, és igen, csúnyán beszéltem vele, mert nem elég, hogy régóta nem jöttek össze a dolgok az életemben, még rúg egyet belém, hogy visszamondja az albérletet, és ezért határozatlan időre kiadták egy családnak.
Erre akárkinek elmondtam, azt kaptam, hogy de hát mégis csak az anyád, meg azt akarja, hogy maradjak otthon. Amúgy nem akarja, csak szeret belém rúgni.
2023. aug. 1. 20:10
1/10 anonim válasza:
24-ig még bőven visszaszerezheti anyád.
2/10 A kérdező kommentje:
Ez nem így működik.
2023. aug. 1. 21:18
3/10 anonim válasza:
Lehet addigra elköltözik az a család akár.
4/10 anonim válasza:
Nem tudjuk, hogy mért őt védik, leginkább azért, mert ostobák, neked viszont, amint lesz munkád, el kell költöznöd örökre.
5/10 anonim válasza:
Mi akadályoz meg benne, hogy elköltözz? Ha van kereseted, munkád, akkor mehetsz nyugodtan.
7/10 A kérdező kommentje:
Mert az olyan egyszerű, igaz? Van fogalmad arról, hogy pályakezdőként mennyi fizetést kaphatok, és mennyi egy albérletet fenntartani? Az hatalmas segítség lett volna, hogy 45 000 forintért juthattam volna albérlethez, és nem 120 000 forintért egy kis lyukhoz. De nem, majd költözök egy mini garzonba 100 000-ért az isten háta mögötti helyen, ahonnan buszozhatok be meg buszozhatok haza, várhatok a buszra is jó sokat. Félre tenni se tudok, majd gondolom anyámtól fogok kérni közösprogramokra a barátokkal, meg majd vállalhatok másod meg harmadállást.
2023. aug. 2. 08:40
8/10 anonim válasza:
Szerintem nyomorogni jobb, mint egy szeretetlen, neked kárt okozó emberrel együtt élni, folytonos megalázásban.
9/10 anonim válasza:
kétségtelen, hogy szemét húzás volt anyádtól
10/10 anonim válasza:
Hát nagy tisztelettel kérd vissza az ismerősöktől és mondd meg nekik, hogy ne vegyék figyelembe anyukádat, ha még egyszer ilyen történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!