Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha igazán szeret a párom,...

Ha igazán szeret a párom, kitart mellettem így is?

Figyelt kérdés

Sosem volt jó kapcsolatom apámmal, sokat bántott gyermekkoromban. Ő persze amiket csinált nem tartja rossz dolognak.

Lassan 1 éve v agyunk együtt a párommal de még nem mutattam be őt apámnak mert félek apámtól. Nagyon nyomulós, mindenről tudni akar, már úgy kezel minket mintha házasok lennénk és a párom meg a veje.

Szombaton megyünk hozzá mert már muszáj, hisz nem hagy vele békén apám. Már most túl van pörögve és attól tartok majd elkéri a párom telefonszámát, mer ilyen, ismerem, és fel fogja hívni mi van vele. Csak úgy Én ezt nem szeretném, mert tudom, hogy sok lesz a nyomulása, hisz az, és félek, hogy elijeszti tőlem. Keresni fogja mert azt hiszi ez rendben van. Ha megmondanám apámnak hogy álljon le akkor én lennék a szemét, és fenyegetne olyannal, hogy majd a párom születi felkeresi (volt már erre példa)

nem állok még készen erre a találkozóra én is 1 éve nem találkoztam apámmal, de már muszáj mert nem hagy békén.

Mit egyek?

Megmondhatom a páromnak, hogy ne adja meg apámnak a számát ha kéri, vagy közbe szólhatok majd, hogy nem?

A párom tudja, hogy apám nem teljesen komplett, és mondta hogy nem akarja hogy a szükségesnél jobban belemásszon a kapcsolatunkba és ezt ne is fogja engedni.

Csak félek, hogy most így gondolja, de majd sok lesz neki apám nyomulása.

2023. aug. 1. 08:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
89%

7!

A kerdezo testvere kereste fel q barátot.

"És a testvérem sajnos mindig segít apámnak ezekben. Kereste már fel ő is a hátam mögött a barátom."

2023. aug. 1. 09:04
 12/33 A kérdező kommentje:

10.válaszoló:

Nem tudod milyen gyerekkorom volt az apámmal!. Igen félek tőle, vállam mert felnőtt koromban is ütött már meg.

Ha letiltom a számát akkor jön a fenyegetés, a testvéremtől is.

2023. aug. 1. 09:07
 13/33 anonim ***** válasza:
94%

A 10. durván fogalmaz, de igaza van. Felnőtt vagy, külön élsz. Jogod van hozzá, hogy azzal tarts kapcsolatot, akivel akarsz, és semmilyen kapcsolatot ne tarts azzal, akivel nem akarsz.

Rajtad múlik. Apadat meg a testvéredet csak TE tudod leallitani. Addig baxogatnak, amíg te azt hagyod.

2023. aug. 1. 09:10
 14/33 anonim ***** válasza:
86%

Nemnormális kérdező, hogy a téged bántalmazó apáddal tartod a kapcsolatot. Én megszakítottam, mert veled ellentétben, értelmes ember vagyok.

A testvéredet is tiltod mindenhonnan, minek neked ilyen család egyàltalán? Ha zaklatna, mondjad, hogy feljelented őket.

Remélem gyerekét nrm vállalsz ilyen lelki sérültként.

2023. aug. 1. 09:11
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eszembe se jutna felvenni a telefont olyannak, akivel nem vagyunk amúgy is beszélő viszonyban. Ha baja van, ír. Ha sokat hívogatna, le is tiltanám.

Túl meghunyászkodó vagy.

Ismételd szépen utánnam:

NEM

KELL

TARTANI

A

KAPCSOLATOT

2023. aug. 1. 09:14
 16/33 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, téged felnőttként is irányít a bántalmazó apád. Ami nem a te hibád, mert a bántalmazók kiválóan értenek ahhoz, hogy hogyan kontrollálják a már felnőttkorú áldozataikat is. Viszont most már muszáj lesz a sarkadra állnod és leépítened apádat, a testvéreddel együtt. Nincs olyan, hogy muszáj találkoznod apáddal. Ha egy éve nem találkoztatok, akkor feltételezhetően nem függsz tőle sem anyagilag, sem máshogy. Itt és most tegyél pontot az egészre, ha nem akarod, hogy mérgezze, esetleg tönkretegye a kapcsolatodat. Ha nem hagy békén, akkor a következőt tudod tenni: írsz egy üzenetet, amelyben közlöd, hogy ha nem áll le, akkor feljelented zaklatásért. Majd tiltod mindenhonnan. Ha sehogy sem tudod meghúzni a határaidat, kérj szaksegítséget, mert ilyen embert nem szabad megtűrni a környezetedben.
2023. aug. 1. 09:18
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

"már fenyegetett, hogy ha nem megyek hozzá nem lesz más választás, felkeresi a párom szüleit."

Hogy az ördögbe keresheti fel a szüleit, amikor nem is ismeri a párodat?

És ha felkeresi, akkor a párod szülei is látni fogják, mekkora tahó.

Kérdező, apádra rá fog menni a kapcsolatod, ha hagyod, hogy belemásszon.

Mi az, hogy muszáj találkoznod apáddal? NEM MUSZÁJ. Zárd ki az életedből, nyugodtan fenyegesd meg feljelentéssel. Az ilyen köcsög a határozott fellépéstől behúzza majd fülét-farkát, meglátod.

2023. aug. 1. 09:23
 18/33 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon szomorú, hogy elvileg önálló felnőttként is hatással vannak az életedre, miután láthatólag le sem sz@rnak téged és csak uralni, irányítani akarnak.

Nem, nem KELL odamenni. Nem KELL tartani a kapcsolatot egyikükkel sem. Telefonszám csere, mindenhonnan letiltod őket, de előtte megírod, hogyha zaklatnak, akkor feljelented őket.

2023. aug. 1. 09:50
 19/33 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
100%
Nem tudom elhinni hogy ez nem kamu. Ez óvodás szint. Maximum azért hagy el majd a párod, mert rájön hogy nem egy felnőttel, hanem egy óriásbbébivel jött össze.
2023. aug. 1. 10:00
 20/33 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem egy kicsit gyerekesen állsz hozzá. Apád elkeri a párod számát és akkor mi van? Ha a párod nem akar vele beszélni akkor fel sem veszi neki a telefont. Ezt a sok "soha ne beszélj többet a szülőddel" választ se értem. A legközelebbi hozzátartozója, sokan akkor is beszélnek a szüleikkel ha tényleg nagyon bunkók. Kicsit könnyen van ez a kapcsolat megszakítás ajanlgatva itt.
2023. aug. 1. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!