Mit tegyek ebben az esetben?
Tipikus mérgező család. Sajnos átlagos, és a szomorï, hogy még mindig nem vesszük észre, miért vagyunk ott ahol.
"Gyerekem, én jót akarok neked, azt akarom, hogy boldog legyél, csináld, amit szeretsz, de nem úgy, ahogy te akarod, hanem ahogy én akarom." Undorító. Olyat keress, legyen az bármi is, amivel jó messzire mehetsz már a sulis évek alatt. Kollégium minimum.
Kérdező!
Kezdd el a szüleid (de melyikük?) által elvárt szakot, és ismerkedj, beszélgess mentősökkel. Mondd el nekik őszintén, hogy a szüleid milyen érvekkel ellenzik. Ha ő egyetért velük, akkor fogadd el. Ha egyenként cáfolja, akkor csinálj egy stratégiát, hogy elköltözhess a szüleidtől és eltartsd magad, majd utána váltsál.
Én nem zárom ki, hogy a szüleid érvei egytől egyig jogosak és tényleg ráfáznál, ha azt csinálnád. De ezt megmondani mégiscsak kompetensebb egy ilyen munkát végző személy, mint akik csak a fotelból osztják az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!