Mit tegyek ha már nem bírom őlet elviselni?
Elegem van a szüleimből.Nem tudom mit tegyek legszívesebben elszöknék itthonról.Csal ordítozni tudnak velem és belém kötni.Állandóan a munkkahelyi dolgaikkal jönnek és ha nekem van valami bajom akkor azzal jönnek hogy nekem nem lehet.Minden baj nekik amit csinálok.Ha kint vagyok velük akkor bezavarnak hogy takarodjak be mert nem érdekelek senkit.Ha egésznap a szobámba vagyok és ki sem jövök akkor az a bajuk.Kiskoromba is az ő dolgaikkal voltak el és a rengeteg családi problémával akkor is leszartak és most is.
Tini/L
Velem is ez van/volt, de múltkor is sírva jött be bocsánatot kérni. Hány éves vagy? Tanulsz még? Ha igen, akkor ki kell bírni. Jobb lesz majd hidd el, igazából a saját életüket próbálják rátuszkolni másra, és tönkre tenni.
Nagyszüleid nincsenek? Egyéb rokonok esetleg? Én egyfolytában ott voltam szinte, így kicsit kibírhatobb volt.
Ha akarsz beszélni írj rám privátban.
Itt a Gyk-n olvasok hasonló eseteket, tényleg sajnálatos, hogy ilyen "szülők" léteznek egyáltalán.
Valahogy bírd ki, míg saját jövedelmed lesz, azután lépni!
Tevedsz nem lesz sosem jobb!
Nincs egy normalis szuloje akire szamithatna
Egyse, csak magara szamithat, valoszinuleg senkije sincsen.
Szval ahogy tudsz koltozz el, akar koliba. Epitsd az eleted, szerezz sok barátot. És ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!