Mit tennél ha a már felnőtt gyereked megölne valakit és hozzád menekülne?
Elbújtatnád? Feladnád?
A pár nappal ezelőtti gyilkosság kapcsán merült fel bennem a kérdés.. Írják, hogy senki nem gondolta volna róla... Csendes, kedves ember volt, mindenkit meglepett stb... És azon jár az agyam, szülőként ez mennyire nehéz lehet, hogy lehet ezt egyáltalán kezelni.
Verlazito.
Miert tette? Szinten feltekenyseg?
Természetesen bújtatnám.
Ha már annyira béna volt, hogy rájöttek, hogy ő volt, akkor muszáj lenne valahogy megoldani az új személyi azonosságát, ő meg hivatalosan eltűnne.
Szerencsére az emberek erkölcsi érzéke és lelkiismerete nem megvásárolható és bűntudata nem lefojtható a végtelenségig.
Biztos nem olvastad a Bűn és bűnhődést. A gyilkos önmagát pusztítja el, így vagy úgy.
Feljelenteném abban a pillanatban.
Egyébként az "olyan csendes felnőttek" a legaljasabbak sokszor.
Exem is olyan jófej férfi volt - igen, aztán egyik nap felb...ták a melóhelyen, hazajött és bántalmazott.
Na, ennyit a csendes emberekről :( Őszintén: én sem hittem volna valaha, hogy ilyet tesz, de legalább neki volt élvezetes 15 perce. :/
17, alamuszi nyuszi
Remélem azért te is leba.sztál neki vagy kettőt.
A munkatársaival szemben nem volt pofája, igazi gyenge szar
Ez nem a zalaegerszegi eset, ahol az egyik ikerlányt ölték meg?
Nem tudom, mit tennék. Egy szülő általában szereti a gyerekét. Az érzelmi elfogultság is megakadályozhat valakit abban, hogy feladja a szerettét a hatóságoknál. Viszont akinek jó az erkölcsi érzéke, az felfogja, hogy akármennyire is szereti a gyerekét, nem jó, ha egy gyilkos szabadlábon van.
Addig szerintem senki nem tud erről biztosat mondani, amíg bele nem kerül egy ilyen helyzetbe. Nekem amúgy nincs gyerekem, ezért elméleti a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!