Mit tudok csinálni, ha anyám egy alkoholista?
Sziasztok. 18 éves vagyok. Anyám alkoholista már rég óta. Apám jó fej, próbál segíteni ahol tud. Anyám már rendszeresen évek óta iszik bort, sört, vodkát.(Volt elvonon,régebben) És ilyenkor elég agresszív de csak szavakkal bánt. Tudom az lenne a helyes megoldás ha el költöznék otthonról, de még nem tudok. Még van egy évem a suliból és dolgozok is. Albérletre nem elég a pénz.
mit csináljak? Nem akarom ezt tovább folytatni.
Miért iszik? Annak vannak okai. Apád jó fej és,hogy váltak el?Hogy ketten vállaltak téged,de a közös nevelés nem ment és lelépett,azért megnézném,ha MÁR NEM Ő NEVELT ILLETVE VISELTE A JÓ KIS APÁD A GYEREKNEVELÉS TERHÉT MENNYIRE JÓ FEJ,mert könnyű így megjelenni,mint jó fej, de nem ő volt a
nevelésedben 24 órás felügyeletben!
Ahogy írta is az első (jól le lett pontozva), nem az erre a jó megoldás, ha elköltözöl. Ő attól még ilyen marad.
Ahogy irta valaki, dolgozz többet.. akkor a tanulásra, sulira nem lesz energiád. Persze most nyáron más 🥵
Megkérdezhetem, miket mond ilyenkor rólad?
Próbálj apukáddal beszélni, hátha ő tudja, miért van ez. Intézzétek el, hogy menjen elvonóra.
Neked sajnos ezzel semmi tennivalód, amíg anyád inni AKAR, fog is, ennyi, és ti a fejetek tetejére állhattok sem szokik le.
Pech, de az igazság néha fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!