Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik felvállalták a homofób szüleiknek, hogy melegek?

Figyelt kérdés
hogy reagáltak?

2023. júl. 14. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Igen, de ekkor már amúgy is rossz volt a kapcsolatunk más okokból adódóan, és a kapcsolat megszakítása előtt álltam. Sokadik esélyt adtam, hogy normálisak legyenek, de nem. Szóval utoljára elvittem a maradék cuccomat otthonról, hagytam egy szép levelet, az összes sérelmet felhánytorgattam, meg odaírtam, hogy am mizu. Igazából csak azt akartam, hogy essen nekik rosszul, a reakciót nem vártam meg, szépen letiltottam őket.
2023. júl. 14. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
"majd elmúlik"
2023. júl. 14. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
#2 Ha ez vigasztal, szerintem örülnek, hogy megszabadultak tőled.
2023. júl. 14. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok logika nincs benne mintha szembe futna a villamossal kb.
2023. júl. 14. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Unokatestvérem - az apja aznap kidobálta a cuccait és "el lehet takarodni". Azóta sem beszélnek, sőt, a férfi a fejét is elfordítja, amikor összetalálkoznak az utcán.
2023. júl. 15. 08:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 A próféta szóljon belőled! Legalább kölcsönös lenne az érzés. Azóta is hallom, hogy más családtagokon keresztül keresnek, meg játszák a nagy áldozatot.

Mondjuk nem tom minek kéne örülni nekik, soha nem voltam problémás.

Itt nekem van okom az örömre. Egy ex-alkoholista félidegennel és egy manipulatív, kontroll mániás emberrel szakítottam meg a kapcsolatot.

2023. júl. 15. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok meleg, de a szüleim homofób beallitottsaguak és nagyon elítélnek mindenkit is…

A párom félig roma… őt még úgy ahogy, foggal körömmel elfogadnak mert muszáj… de párommal beszéltem erről és mondtam is neki hogyha meleg lennék akkor már lakhatnék abban a házban, így is kis híja volt

2023. júl. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!