Miért látok mostanában ennyi váltott szülői felügyeletet? Ezt direkt kérelmezik, vagy hogy megy ez? Nem az anyánál helyezik el általában?
"...az esetben anyuka kifizette apuka házrészét."
Vagy apukáé volt az ingatlan, így semmit nem kellett kifizetni, plusz anyuka mehetett, amerre látott, ugye. Jellemzően anyukának is lesz új pasija, aki még 2 hetet se gondoskodik a gyerekről. Van e még valami hasonlóan okos sztereotípiád?
Itt minden sztereotípia. Szerinted az, hogy a nő a pasi házába költözik.
Nyugati részen lakom, itt a közös ingatlan a divat. Ugyanannyi eséllyel van a nőnek saját lakása, mint a férfinak. Ezen mit akadsz fent. Én pl. egyke vagyok, lakást öröklök, míg férjemnek a közös fél lesz akkor is. Na?
Azon is fenn akadok, hogy szerinted a férfi az, aki lelep és másik nője van szinte azonnal - a nő is ugyanúgy felre léphet ám.
Mondjuk totál felesleges a hátteret feszegetni, mert totál függetlenül attól, hogy apu vagy anyu akar naponta valtogatja a partnereit, a gyereknek még lehet jó szülője. Olyannyira, hogy a kutyát sem érdekli a háttér sztori
Ez lenne a normáis, nem az, hogy anyuka beleszakad a munka-gyerekek körüli teendőbe, apuka meg heti 1-2 napot elviszi nyaraltatni a gyerekét.
Ha lenne gyerekem és válásra kerülne a sor, az volna az első, hogy váltott felügyeletet kérnék, mert ketten csináltuk a gyereket, ne az legyen már, hogy én duplá állással beleszakadok, apuka meg néha ránéz - igen, a környezetemben sajnos az elváltaknál ez a helyzet. :(
"...nálunk anyukáé volt a ház, apuka szépen visszaköltözött a mamahotelbe és igen, van külön szoba a gyerekneknek plusz van, aki főz, mos rá, mert apuka erre egyedül nem lenne képes."
Apuka nyilván valamiben azért nagyon tehetséges, hiszen anyuka mégiscsak őt választotta a gyereke apjának 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!