Reménytelen az apám ?
54 éves a kedves édesapám.
Egyszerűen elképesztő , hogy mennyire felelőtlen.
Nincs egy normális bejelentett munkahelye , ezáltal a TB.-át is maga után fizeti. Néha sikerül elmennie kiskönyvvel dolgozni egy helyre , de ott sincs mindig munka...
4 évig nem élt együtt az anyukámmal , nem tudtunk róla szinte semmit. Anyukám súlyos beteg, nyugdíjas. Amíg otthon laktam , nyilván a fizetésem mind haza adtam, nagyon szépen éltünk, mindenünk meg volt. De én egy éve külön költöztem , családot alapítottam. Ő pont akkor költözött haza , amikor én eljöttem otthonról, talán a jóisten is így akarta, mert különben én nem hagytam volna ott az anyukámat.
Jelenleg én segítem őket anyagilag, sok mindenről nem tud a párom. Ami nagyon piszkál.
Kedves edesapa meg otthon fekszik, mint aki jól végezte dolgát. És várja a sült galambot. Eddig egy szót sem szóltam érte. De most egyre jobban betellik a pohár. Csak az adósságot vitte haza , Provident, száz éves telefon tartozások HADA!!! Nem csak 1 , több is! Fel vette , és nem fizette..
Egy jogosítványt , autót , házat , semmit nem tud felmutatni. De még egy élet biztosítása sincs. Sajnáltam eddig , nem szóltam semmit. De most , hogy megint nekem kell adnom nekik, hogy az anya gyógytornászát kitudják fizetni, mostmár nagyon érik egy jó kis leb*szás. Szerintetek is felháborító?
Van ez a típus,aki körül mindig zűr van.De neki nem fáj, ellenben a környezetènek nagyon is.
Lehet ez sima lehúzósság,vagy az,hogy mindig kihúzta valaki a szarból.Infantilis.
Ha lebaszod nem èrsz vele semmit, attól tartok.
Támogatna a franc egy ilyen élősködőz, már bocs.
FELNŐTT emberek, oldják meg - és nagyon fohászkodj, hogy a párod veled maradjon, miután! megtudta, hogy pénzeled a szüleidet.
Volt ilyen exem, repült, mert egy ilyen kapcsolatnak, ahol a másik fél még két ember helyett is bevásárol, vagy pénzeli őket, nincs jövője.
Menthetetlen, pontosabban 0,1% alatti, hogy megváltozna. Ő egy dologtalan here. Ebben a korban, 30+ év ilyen életvitel után nem fog változni.
Amit mérlegelned kell, hogy megéri-e neked az általa jelentett költségtöbblet azért, hogy ott van anyád mellett vagy anyád fizikai megsegítését meg tudod oldani másképpen. A dolog ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!