Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anya hogy lehet ilyen...

Egy anya hogy lehet ilyen szívtelen, érzéketlen?

Figyelt kérdés

[link]

Meg hogy kívánhat ilyet bárcsak halna már meg?

2023. júl. 8. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Alapban nem vagyok oda a gyerekekért, zömében idegesítenek, de ettől a történettől felfordult a gyomrom és elsírtam magam.

Borzalom, borzalom, amit annak a kis gyereknek el kellett szenvednie, mire éhen halt.

Biztos, hogy nem volt normális ez a pár, de a súlyos erkölcsi felelősségük van ez esetben a szomszédoknak, amit majd a saját lelkiismeretükkel kell rendezniük. Különösen, mivel vidéki emberekről beszélünk, ahol még azt is tudják egymásról, hogy ki, mikor fingik.

A gyámhatóságnak és a családsegítőnek meg a törvény előtt kellene felelniük a gondatlanságukért és a nemtörődömségükért, mert ha egyéb nem is, de a fizetésüket azért kapják, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő!

2023. júl. 8. 12:22
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Bírom hogy csak az anyát emeled ki hogy milye. Az apa is ugyanolyan szülő, ugyanúgy jelen volt, ugyanúgy hibás.

Hogyan lehet ilyen?

Lehet nem akart gyereket, csak kicsúszott az időből és nem tudta elvetetni. Sokszor olvastam már, hogy direkt húzzák az időt az orvosok, és végül nem tudja elvetetni az anya a magzatot.

Inkubátorba leadás... Szokták ilyen híreket látni facebookon? A kommentek 80%a az anyát átkozza, nyomozza hogy ki lehetett az. Nem átkozni kéne, meg megszégyeníteni, hanem örülni, hogy leadta a gyereket, és nem ölte meg/kínozta halálra, mint ez a páros is.

A gyámügy meg beltenyészetes rokonok munkahelye, akik semmit se csinálnak egész nap. Lehet nekik bármit jelenteni, lef0ssák.

2023. júl. 8. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Attól, hogy valakinek nem kívánt gyereke születik, még nem bánhat vele így!

A gyámügyisek valóban hatalmasat hibáztak. Olyan körülmények voltak a lakásban, ami csak extrém elhanyagolás következtében lehetséges. Nem annyi, hogy volt egy kevés porcica az ágy alatt, vagy nem frissen volt felmosva a padló.

2023. júl. 8. 13:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Természetesen mindketten hibásak de az anya volt aki élvezte hogy kinozhatja a gyereket.
2023. júl. 8. 13:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Sajnos szörnyű emberek ők kb azt várta az anya dögölj már meg csúnyán mondva.
2023. júl. 8. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Ez nem szívtelenseg meg érzéketlenseg.

Anyukának lehetséges, hogy mentális problémái voltak.

De egyébként a környezetemben csomó olyan szülő van, akiknek felesleges a gyerek. Van aki állandóan lepasszolja a 3 gyerekét nagyszülőkhöz, hogy ő tornazhasson, meg készüljön a maratonra, máshol alkoholistak a szülők és a legkisebb úgy maradt életben, hogy a nagyobb gondoskodott róla. Én is olyan szülők gyereke vagyok, akiknek felesleges lett volna gyerek.

A nagy többség csak megtartja, ha már egyszer becsuszott vagy vágyott rá, de nem tud gondoskodni róla(anyagilag még hagyján, de érzelmileg egyáltalán nem). Egyéb lehetőségek mint az abortusz vagy az örökbeadas meg nem merül fel bennük. Pedig nem állatok vagyunk, hogy ösztönből szaporodjuk, hanem lehet gondolkodni is.

2023. júl. 8. 13:26
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

"Sajnálom, hogy ezt engedtem és eltűrtem a feleségemnek. Csúnya ezt kimondani, de a feleségem halálra éheztette és verte Mátét. Tudom, hogy ez szörnyen hangzik... Megromlott a viszonyom a feleségemmel, szeretnék elválni tőle"

Óóó, az ügyvéd úr/hölgy kitett magáért, mikor ezt az orbitális kamu szöveget megfogalmazta neki.

2023. júl. 8. 14:10
 8/13 anonim ***** válasza:
97%

Biztos ugyanúgy verte, kínozta az apa is...csak ő nem annyira hülye, hogy ezt kimondja.

Nem akar súlyos büntetést.

2023. júl. 8. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Mentálisan tuti nem teljesen épek.
2023. júl. 8. 15:36
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Egy apa hogy lehet ilyen szívtelen, érzéketlen?
2023. júl. 8. 19:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!