Ezt hogyan mondhatnám szebben a szüleimnek?
Figyelt kérdés
"Én tényleg csak annyit tudok kérdezni tőletek, hogy minek csináltatok minket, ha a saját életeteket sem tudtátok jobbá tenni? De azért csináltatok négy gyereket a nyomorba, és valamit össze szerencsétlenkedtetek, hátha lesz belőle valamit, de ezzel a hozzáállással és 0 felkészüléssel rosszul sült el? Tudom, én sem lennék jobb, ezért sem akarok egyelőre gyereket, mert nem érzem magam felkészülve rá, és lehet sosem fogom, mert nem akarok egy vagy több életet elbaszni a hülyeségem miatt. "2023. júl. 8. 01:16
11/11 anonim válasza:
Nem kell szépíteni, ha úgy érzed, hogy ettől lesz könnyebb a lelked, akkor mikor úgy gondolod, mondd el.
Én egyke vagyok, gyerekkoromban nem voltunk szegények, de gazdagok sem, mégis egy alapvetően szomorú gyerek voltam, aki iszonyú sokat szorongott, valamikor a szüleim óriási elvárásai miatt, valamikor a saját elvárásaim miatt és valamikor az élethelyzetem miatt, meg volt még millió ok. Úgy érzem, hogy ha gyerekem lenne, én is ilyen szülő lennék, mint ők, ezért nem is akarok gyereket és ezt már többször el is mondtam nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!