Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyáméknak,...

Hogy mondjam el anyáméknak, hogy betört a telóm?

Figyelt kérdés

Történt ugyanis, hogy most (21:50), kimentem nézni az udvarra a csillagos eget, legalábbis ki szerettem volna, ha nem b*szódtam volna el egy olyan vödörben, ami-be 10 liter baracklé volt. A telefonom betört, nem vészesen. 1 hónapja kaptam, és nagyon kifognak borulni.

(A lépcsőre volt lerakva a vödör, és a 2. lépcsőfokról estem pofára a telofonommal eggyütt)

Félek elmondani, bár nem az én hibám.

2023. júl. 5. 21:53
1 2
 11/16 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
94%
"Anya, Apa. Az általatok kint hagyot vödörben elestem. Nem haragszom, hiszen mindenki hajlamos felejteni. Ugy hogy ti se haragudjatok, csak szólok hogy a telefonom eltört az esés közben."
2023. júl. 6. 02:41
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Alig használt iPhone eladó?

A vödör ugye nem borult fel?

2023. júl. 6. 04:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
"A kijelzőcserét fizessétek ki, hamarosan visszaadom majd". Esetleg ezt mondhatod.
2023. júl. 6. 06:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Elkell mondd nekik, véletlen betört így a sztorit elmagyarázod.Kiakadnak, az élet megy tovább.Ha alapból van hogy elveszik ígyis úgyis megfogják tudni.Megtudják, kicsit mérgesek lesznek majd elfelejtik..
2023. júl. 6. 06:30
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Mondjuk nem ártana a lábad elé figyelni...
2023. júl. 6. 07:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj a drága cefre! Ugye nem borult ki? 😮
2023. júl. 7. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!