Hogy mondjam el anyáméknak, hogy betört a telóm?
Történt ugyanis, hogy most (21:50), kimentem nézni az udvarra a csillagos eget, legalábbis ki szerettem volna, ha nem b*szódtam volna el egy olyan vödörben, ami-be 10 liter baracklé volt. A telefonom betört, nem vészesen. 1 hónapja kaptam, és nagyon kifognak borulni.
(A lépcsőre volt lerakva a vödör, és a 2. lépcsőfokról estem pofára a telofonommal eggyütt)
Félek elmondani, bár nem az én hibám.
"Anya, betört a telefonom."
Legjobb védekezés a támadás, hisztizve cseszd le őket, hogy miért rakták oda a vödröt, majdnem kitörted a nyakad, miattuk még atelefonod is betört.
F
Bárkivel előfordulhat ilyesmi sajna, nem tehetsz róla(bár világíthattál volna amíg tiszta terepre érsz) a fő hogy neked nem esett komolyabb bajod.
Nehéz ilyenkor őszintének lenni de mégis azzal jársz a legjobban ha most elmondod a szüleidnek. Csak rosszabb lesz a helyzet ha titkolod, később kiderül és magyarázkodnod kell.
Amikor velem történt hasonló, nem mondtam el egyből, később meg mikor észrevették azt hitték valamelyik osztálytársam csinálta zaklatásból és elkezdtek faggatni..
Persze biztos "nagyon örülni" fognak a helyzetnek, mégis így jársz a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!