Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyáméknak,...

Hogy mondjam el anyáméknak, hogy betört a telóm?

Figyelt kérdés

Történt ugyanis, hogy most (21:50), kimentem nézni az udvarra a csillagos eget, legalábbis ki szerettem volna, ha nem b*szódtam volna el egy olyan vödörben, ami-be 10 liter baracklé volt. A telefonom betört, nem vészesen. 1 hónapja kaptam, és nagyon kifognak borulni.

(A lépcsőre volt lerakva a vödör, és a 2. lépcsőfokról estem pofára a telofonommal eggyütt)

Félek elmondani, bár nem az én hibám.

2023. júl. 5. 21:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Eléjük állsz s elmondod.
2023. júl. 5. 22:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Vita lenne...
2023. júl. 5. 22:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem mondod el nekik.
2023. júl. 5. 22:06
 4/16 A kérdező kommentje:
De néha-néha elveszik, és így nem marad észrevehetetlen.
2023. júl. 5. 22:08
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

"Anya, betört a telefonom."

Legjobb védekezés a támadás, hisztizve cseszd le őket, hogy miért rakták oda a vödröt, majdnem kitörted a nyakad, miattuk még atelefonod is betört.

2023. júl. 5. 22:15
 6/16 anonim válasza:
100%

F

Bárkivel előfordulhat ilyesmi sajna, nem tehetsz róla(bár világíthattál volna amíg tiszta terepre érsz) a fő hogy neked nem esett komolyabb bajod.

Nehéz ilyenkor őszintének lenni de mégis azzal jársz a legjobban ha most elmondod a szüleidnek. Csak rosszabb lesz a helyzet ha titkolod, később kiderül és magyarázkodnod kell.

Amikor velem történt hasonló, nem mondtam el egyből, később meg mikor észrevették azt hitték valamelyik osztálytársam csinálta zaklatásból és elkezdtek faggatni..

Persze biztos "nagyon örülni" fognak a helyzetnek, mégis így jársz a legjobban.

2023. júl. 5. 22:17
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Remélhetőleg nem sajnáltak rá kötni egy biztosítást mikor megvették neked, így simán javitható
2023. júl. 5. 23:06
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Miért veszik el? Én nem mondanám el, amíg használható.
2023. júl. 5. 23:40
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Az a lényeg hogy határozott legyél. Csapd ki az ajtót anyádékra és határozott hangnemben kérdezd hogy: "Ki volt az az elmebeteg aki a vödröt a lépcsőre tette? Olyat taknyoltam miatta még szerencse hogy nem tört el a kezem csak a telefonom kijelzője." Aztán csapd ki a telefont és határozottan mondjad hogy: "Holnapra csináltassátok meg karcmentesre különben idegbe jövök"
2023. júl. 5. 23:59
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
:D én a megfogalmazás miatt megbocsátanék neked. Kapnál egy új telefont, a vödört meg odébb raknám :D
2023. júl. 6. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!