Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha az apám és...

Mit csináljak, ha az apám és a testvérem olyan szinten lejáratott jogtalanul ebben a kisvárosban ahol élünk hogy konkrétan már félek kimenni az utcára?🥺 (sztori lent)

Figyelt kérdés

Teljesen igazságtalan dolgokat terjesztettek el rólam és anyukámról ami nem csak hogy nem igaz hanem konkrétan ellentéte a valóságnak!😞

Mindezt bosszúból tették teljesen igazságtalanul mert ők mindent másképp látnak és bosszúállóak nagyon durván, egy kis 3-4000 lakos városban élünk, én mindig úgy megyek ki az utcára , hogy félek kikkel találkozok🥺 mindig az jut eszembe, hogy ez is úgy néz rám jogtalanul az is, amaz is, és erről mind mi nem tehetünk, olyanokat terjesztett pl, hogy én hívogattam, zaklattam őket telefonon, pedig ez fordítva volt ők zaklattak engem folyamatosan de mégis az terjed rólam hogy én zaklatom a saját apámat és milyen ember vagyok én.😪

Fordítva tudnak mindent az emberek és igazságtalanul ítélnek el, ez csak egy példa volt a sok közül és ennél csak sokkal-sokkal durvább dolgokat terjesztettek🥺 amikor szembe jönnek velem az emberek mindig elnézek vagy lefelé nézek vagy telefonozok így tudom csak megoldani és nem azért mert bűnös vagyok hanem azért mert szégyen érzetem van😪

Ezekből tényleg azt hihetik hogy bűnös vagyok pedig ez egyáltalán nem így van. Elköltözni nem szeretnék mert itt nőttem fel és nagyon sajnálnám😔

Már külsőleg sem úgy nézek ki mint régen ez miatt önbizalom hiányom is van. Amikor hiztam egy kicsit sokan megjegyzést tettek hogy de sokat hiztam meg hogy nem áll jól meg hogy fel sem ismertek😪 (6 kilót híztam összesen)

Azóta lefogytam 10 kilót. De ugyan úgy önbizalom hiányom van és szégyen érzetem ami nem múlik és nem tudom mit csináljak vele, hogy jobb legyen.

Pszichológus nem segít.

Szerintetek mit tegyek már hogy végleg elfelejtsem ezt a sok-sok sérelmet?😪 már úgy érzem bele fogok betegedni vagy bolondulni.

2023. júl. 3. 12:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el és tojd le ki mit gondol rólad, mert csak megbetegíted magad.
2023. júl. 3. 16:37
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Ez durva 100%
2023. júl. 3. 16:51
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz elköltözni?
2023. júl. 3. 16:57
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Fel kéne nőni, és magasról leszrni ki mit gondol rólad - ennyi a nagy helyzet.

Járhatsz ezer pszichológushoz is, ha EZ nem megy.

2023. júl. 3. 17:00
 25/25 anonim ***** válasza:
23%
Velem is hasonló történt de már élvezem ahogy undorodnak tőlem vagy dühösek rám mert ez csak nekik árt,nekem nem
2023. júl. 3. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!