Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha az apám és...

Mit csináljak, ha az apám és a testvérem olyan szinten lejáratott jogtalanul ebben a kisvárosban ahol élünk hogy konkrétan már félek kimenni az utcára?🥺 (sztori lent)

Figyelt kérdés

Teljesen igazságtalan dolgokat terjesztettek el rólam és anyukámról ami nem csak hogy nem igaz hanem konkrétan ellentéte a valóságnak!😞

Mindezt bosszúból tették teljesen igazságtalanul mert ők mindent másképp látnak és bosszúállóak nagyon durván, egy kis 3-4000 lakos városban élünk, én mindig úgy megyek ki az utcára , hogy félek kikkel találkozok🥺 mindig az jut eszembe, hogy ez is úgy néz rám jogtalanul az is, amaz is, és erről mind mi nem tehetünk, olyanokat terjesztett pl, hogy én hívogattam, zaklattam őket telefonon, pedig ez fordítva volt ők zaklattak engem folyamatosan de mégis az terjed rólam hogy én zaklatom a saját apámat és milyen ember vagyok én.😪

Fordítva tudnak mindent az emberek és igazságtalanul ítélnek el, ez csak egy példa volt a sok közül és ennél csak sokkal-sokkal durvább dolgokat terjesztettek🥺 amikor szembe jönnek velem az emberek mindig elnézek vagy lefelé nézek vagy telefonozok így tudom csak megoldani és nem azért mert bűnös vagyok hanem azért mert szégyen érzetem van😪

Ezekből tényleg azt hihetik hogy bűnös vagyok pedig ez egyáltalán nem így van. Elköltözni nem szeretnék mert itt nőttem fel és nagyon sajnálnám😔

Már külsőleg sem úgy nézek ki mint régen ez miatt önbizalom hiányom is van. Amikor hiztam egy kicsit sokan megjegyzést tettek hogy de sokat hiztam meg hogy nem áll jól meg hogy fel sem ismertek😪 (6 kilót híztam összesen)

Azóta lefogytam 10 kilót. De ugyan úgy önbizalom hiányom van és szégyen érzetem ami nem múlik és nem tudom mit csináljak vele, hogy jobb legyen.

Pszichológus nem segít.

Szerintetek mit tegyek már hogy végleg elfelejtsem ezt a sok-sok sérelmet?😪 már úgy érzem bele fogok betegedni vagy bolondulni.

2023. júl. 3. 12:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
"Pszichológus nem segít." Próbáltad? Nem. Hát úgy biztos nem fog.
2023. júl. 3. 14:10
 12/25 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem sem fog segíteni pszichológus, neked kellene elengedni ezt a ki mit gondol rólad dolgot. Én átérzem, van ilyen rokonom, tudom miket mesél, de rohadtul nem érdekel, mert aki hisz neki, az hasonló aljadék emberileg, a normálisok meg úgysem fognak elhinni mindenfélét. Tudom milyen, nekem is nehéz feldolgoznom kik a rokonaim, mert ennek nem ilyennek "kellene" lennie, mégis ez van, és ez olyan igazságtalan, megérdemeltem volna rendes családot. Te is. Mások is. Én mindig arra gondolok, hogy "azok hülyék, aki meg hisz nekik azonos szinten van velük, megérdemlik egymás társaságát" és próbálok olyan távol maradni mindentől, amennyire lehet, minimálisat beszélni és mással foglalkozni. Ilyen barátnőt is sikerült kifognom, szerencsére csak egy ilyen van/volt és ugyan beletelt pár hónapba/évbe, de azért csak elkopnak mellőle akik hisznek neki:D

Mellettem meg x éve megmaradnak. Namindegy.

2023. júl. 3. 14:18
 13/25 A kérdező kommentje:
11-es, igen próbáltam .
2023. júl. 3. 14:39
 14/25 anonim ***** válasza:
80%
1-szer elmentél, mi?
2023. júl. 3. 14:49
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem, rendszeresen jártam… azon kívül, hogy szinte viccelődött az én problémáimon nem történt semmi.

A másik már magán volt 1x voltam elkért 25ezer Ft-ot közbe meg végig bunkózott meg lekezelő volt.. nyilván többet nem mentem ezek után .

2023. júl. 3. 14:59
 16/25 A kérdező kommentje:
Miért mondod, ha nem is tudsz semmit?!
2023. júl. 3. 14:59
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Akkor menjél másikhoz. Nem kell a pénzedet otthagyni olyannál, aki nem jó, hanem tovább kell keresni. Lesz jó is.
2023. júl. 3. 15:30
 18/25 anonim ***** válasza:
94%

1. Ha évek óta nem tartod a kapcsolatot velük, honnan tudod, hogy ők terjesztenek bármit? 🤔

2. Neked saját fejedben kell rendet rakni. Itt nem csak önbizalom hiánya van, sokkal sokkal súlyosabb gondok..

3. Tanuld meg önmagadat szeretni, és elfogadni, ha eljutsz erre a pontra nem fog érdekelni ki mit gondol rólad.

4. Tanuld meg ha valakinek problémája van veled, az nem a te gondod, hanem csak is az övé.

5. Tanuld meg, hogy akinek fontos vagy, az nem ad semmilyen pletykára.

Nem utolsó sorban egy 3-4000 lakosságú városban nem ismer mindenki mindenkit. Apád ugyan olyan porszem a gépezetben mint bárki más.

Hidd el a kutya nem foglalkozik mással.

2023. júl. 3. 15:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Akik ismernek téged, ők tudják, hogy mind hazugság, amit terjesztenek rólad!

Aki mégis nekik hisz, ők meg amúgy sem kedveltek téged és kit érdekel, hogy mit gondolnak rólad!

Nem tudom, milyenek arrafelé a lehetőségeid, de jó lenne, ha űznél valamilyen csoportos tevékenységet! Konditerem, tánc, művészeti szakkörök vagy bármi más, amit szívesen csinálnál, örömöt okoz és elvonja a figyelmet!

2023. júl. 3. 16:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki ismer, tudja az igazat; idegenektől meg úgyse tudod meg, mit gondolnak.
2023. júl. 3. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!